lsiml 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2008 Witam. Potrzebuje servera pod gre Ragnarok Online. Nie jest ona pamiecio zerna. Wystarczy mi AMD 1.5 i 512 ramu i 5~10gb dysk ( Opcja super minimalna ). Wazne jest lacze, minimalnie 1mbit uploadu/1mbit downloadu. Jezeli chodzi o transfer to nie mam zielonego pojecia Spodobala mi sie oferta www.server.lu ze wzgledu na te 15€/mc. I co mi polecicie ? VPS czy dedyka ? Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam, sim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2008 ja ci polecam hosteurope.de Mam tam vps'a od prawie roku, pingi ładne, maszyna mocna i 0 padów a wszystko na markowych dell'ach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nesado2 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2008 512 ram to na ile ty online players chesz postawic serwer? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lsiml 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2008 Na poczatek nie sadze aby duzo osob wrocilo. Ze wzgledu na paro miesieczna przerwe. Na poprzednim dedyku - 2.6 amd, 1024 ramu gralo online kolo 60~100 osob ( 60 w czasie walk o zamek, 100 normalnie ). Tak jak mowilem to nie jest gra ktora wymaga duzo. Pozdrawiam, sim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach