Stwor 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2008 Poszukuję Polskiej firmy, która swoje serwery posiada w USA. Szukam firmy która jest w klasie średniej (ala: proste.pl) Wymagania są niewielkie (przynajmniej na początek): Pojemność: 500 mb Transfer: 5 GB (+ możliwość zwiększenia) PHP, MySQL, mod-rewrite Znacie takie firmy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2008 hmm... prohost.pl kiedyś miało chyba serwery w USA i chyba nadal mają tylko prowadzą to pod inna nazwą.. popytaj się ich.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marteen 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2008 np.: http://www.hostbank.pl/pl/plik.php?dzial=porownanie_serwerow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalt 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2008 Dzisiaj raczej wszyscy uciekaja z Datacenter w USA na rzecz europejskich serwerowni - lepszy ping, parametry a nie rzadko rowniez i cena jest troche nizsza. My mamy serwery w USA, ale tylko na Windowsie i z panelem PLESK - jezeli Cie interesuje prosze o kontakt. Pzdr, Michał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stwor 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2008 Dzisiaj raczej wszyscy uciekaja z Datacenter w USA na rzecz europejskich serwerowni wiem, wszystkie swoje serwery również mam e Europie Jednak potrzeba mi takiego hostingu z prostej przyczyny, strona jest dedykowana na rynek USA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2008 Kiedyś netlook.pl miało w USA w ThePlanet (czy jakoś tak ), ale teraz są chyba w WebPeronii i nie wiem, czy coś zostało po ich serwerach w Ameryce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalt 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2008 wiem, wszystkie swoje serwery również mam e Europie Jednak potrzeba mi takiego hostingu z prostej przyczyny, strona jest dedykowana na rynek USA Jak interesuja Cie serwery na Windowsie to mamy 2 w USA dla Klientow zagranicznych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shikataganai 10 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2008 prohost.pl mam u nich jedno konto na serwerach w Dallas, jesli jescze to oferuja to bardzo godne polecenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2008 ak interesuja Cie serwery na Windowsie to mamy 2 w USA dla Klientow zagranicznych Dzisiaj raczej wszyscy uciekaja z Datacenter w USA na rzecz europejskich serwerowni - lepszy ping, parametry a nie rzadko rowniez i cena jest troche nizsza. My mamy serwery w USA, ale tylko na Windowsie i z panelem PLESK - jezeli Cie interesuje prosze o kontakt. Pzdr, Michał Ej no raz wystarczy, klient widzi... chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2008 Ja bym kupił jednak bezpośrednio w USA. Nie bedzie polskiego supporu to pewne ale w dobrej firmie z panelem typu DA, Cpanel nie ma potrzeby kontaktować sie z usługodawcą bo i po co? Polecam np: http://www.hostingzoom.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach