bartek24m 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2008 ktos mi chce przekazac domene ja chce byc jej wlascicielem i przeniesc ją do serwisu domenytanio.pl czy pomogł by mi ktos z wyjasnieniem jak mozna te domene przeneisc najlepiej krok po krok lub ew. doradzic czy jest sens przenosic do domenytanio.pl czy trzymac ją na nazwa bo nie wiem gdzie sie oplaca lepiej trzymac domene .PL na domenytanio.pl juz mam 2 swoje inne domeny i bylo by mi wygodniej trzymac to wsyztko w kupie no ale jak mam placic 2 razy wiecej to bez sensu tak czy siak mam dostep do panelu klienta tej domeny i niewiem co zrobic zeby ją przeniesc na moje dane Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2008 yhmm A BOK obu firm nie istnieje? Przecież musisz mieć kod authinfo, a jeżeli go nie masz to kontaktujesz się z firmą by go uzyskać - a jeżeli już masz bo kontaktujesz się z firmą gdzie chcesz transferować domenę, oni już na pewno Ci pomogą. A gdzie lepiej trzymać? Czytaj regulaminy, umowy, patrz na ceny odnowień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalt 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2008 yhmmA BOK obu firm nie istnieje? Przecież musisz mieć kod authinfo, a jeżeli go nie masz to kontaktujesz się z firmą by go uzyskać - a jeżeli już masz bo kontaktujesz się z firmą gdzie chcesz transferować domenę, oni już na pewno Ci pomogą. A gdzie lepiej trzymać? Czytaj regulaminy, umowy, patrz na ceny odnowień. Tak, przeczytaj dokladnie regulamin domenytanio.pl i zobacz ich cennik - odnowienie pl 79.00 czyli dosc drogo. W wielu firmach jest taniej, np. u nas kosztuje 67 zl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach