ksk 67 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2008 A więc tak posiadam ładnie fajnie maszynę z pełnym kompletem apache mysql etc i jeden serwer Counter -Strike . Strony generują bardzo mały ruch i znikome obciążenie. Teraz zaczynają się schody postawiłem 2 serwer Counter-strike który jest cały czas zapełniony . Load generuje to wszystko poniżej 1 . Najśmieszniejsze bo iluś tam godzinach działania wszystkiego Serwer sie wiesza na około 40 minut po czym się odwiesza i wszystko wraca do normy . Czasami zdarza się że serwer już w ogóle nie wstanie i trzeba go restartować . Drogą dedukcji wyłączyłem 2 serwer i wszystko powróciło do normy . Co może być przyczyną tych zawieszeń systemu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2008 kurcze dokładnie rozwiązanie wypadło z głowy (choroba mnie przybiła) ale podpowiem że chodzi o czas procesora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2008 Z logów nic nie mogę wyczytać oprócz tego ze ktoś flooduje mi od czasu do czasu SSH Czas procesora ? wyjaśnij jaśniej jak możesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2008 amxx 1.8 jest problemem ;] sam to przerabiałem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2008 przetestuje zobacze jak to się sprawdza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2008 Po wielu testach rezultat znikomy dalej te same skutki serwer nie reaguje w żaden sposób ani ssh ani www wszystko się zatrzymuje i nie wiem co jest tego powodem ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2008 Jaki AMXX co Ty gadasz ;] Nie spotkałem się jeszcze aby jakikolwiek addons wysypywał całą maszynę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2008 też zauważyłem że addons w żaden sposób nie wysypał mi maszyny i nie wiem dalej co jest problemem więc chyba szybciej zmienię maszynę będzie chyba po problemie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach