bsm1960 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2008 Witam, Mam taki problem, od kilku dni nie mogę wysłać poczty na onet ( op.pl vp.pl oraz poczta.onet.pl ) Na wszystkie inne skrzynki poczta wysyłana jest normalnie (gmail, yahoo, aol, wp, interia etc.) Przy próbie wysłania na onet qmail zwraca taki błąd:deferral: Sorry,_I_wasn't_able_to_establish_an_SMTP_connection._(#4.4.1) Nie bardzo wiem co jest przyczyną tego błędu. Proszę o jakieś wskazówki. Pozdrawiam ps. Po wpisaniu w consoli: telnet poczta.onet.pl 25 dostałem taki komunikat: 550-5.7.1 Hello [xx.xx.xx.xx]; If you feel we mistreat you, do contact us. 550-5.7.1 Hello [xx.xx.xx.xx]; Ask HELP for our contact information. 550 5.7.1 Hello [xx.xx.xx.xx]; Your network address is blackholed in our static tables czyżby onet zablokował mój IP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nginxq 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2008 dostałem taki komunikat:550-5.7.1 Hello [xx.xx.xx.xx]; If you feel we mistreat you, do contact us. 550-5.7.1 Hello [xx.xx.xx.xx]; Ask HELP for our contact information. 550 5.7.1 Hello [xx.xx.xx.xx]; Your network address is blackholed in our static tables czyżby onet zablokował mój IP? Jak widać... ktoś z Twojej sieci słał spam, albo zrobił innego psikusa;) Skontaktuj sie ze swoim adminem... albo wysyłaj poczte bezpośrednio z webmaila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2008 czyżby onet zablokował mój IP?Przeciez jest wyraznie napisane, ze tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bsm1960 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2008 sprawa wyjaśniona można zamknąć temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach