KdA 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2008 Zmieniam serwer z KEI na IQ. Przedelegowałem już jedną domenę i wszystko byłoby ok gdyby nie jedna subdomena. Subdomena dalej wskazuje na KEI. Wszystkie inne subdomeny działają dobrze. Co może być tego przyczyną? Mam dalej czekać na odświeżenie DNS-ów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2008 Jeżeli masz możliwość to pobaw się komendami (shell) host -t ... , dig, ping, etc - powinieneś tak osobiście znaleźć przyczynę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KdA 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2008 Dostępu do shella nie mam. Z konsoli Windowsa tylko pingowałem i wskazuje dalej na IP kei. Ewentualnie będę pisał do BOK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KdA 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2008 Już odświeżyło DNS-y i działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saint 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2008 Widzisz ... to nie ma tak odrazu zwykle to trwa od kilku do kilkunastu godzin zanim DNS-y rozprowadza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2008 Czasami nawet dłużej.... ale to już w naprawdę ekstremalnych wypadkach. Znam dzisiejszy przykład, gdzie DNS odświeżają się już 5 dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KdA 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2008 Myślałem, że jeśli dla domeny są już odświeżone to i dla subdomeny powinny być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach