carolbe 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2008 Witam, Gdybym dłużej szukał napewno bym coś znalazł. Cały czas przeglądam oferty serwerów ale nie mogę nic znaleźć. Tzn. znajduje dużo ale cena mnie przerasta. Proszę was o pomoc gdyż szybko potrzebuję serwera ponieważ nie mam z czego opłacić nazwy a nie długo się kończy termin Jedyne dla mnie wymagania to stabilny i w miarę szybki Co do miejsca nie ma tak dużego znaczenia (ok. 500mb) oraz ok. 20gb transferu miesięcznie. Co do ceny... Proszę mnie nie wyśmiać... Najlepiej około 150zł rocznie, jeszcze lepiej mniej. Nie chodzi mi też o oferty typu 1gb miejsca i 300 gb transferu za 50zł.... Cena też o czymś świadczy Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2008 Zapraszam do nas, do 150 zł dostaniesz konto o podanych parametrach i domenkę gratis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2008 Proponuje plan medium u nas - 150zł/rok - 1,8gb pojemności, 432gb transferu/rok. Sprzęt dell w gdańsku. Support 24/7 w każdy dzień tygodnia. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
raHosting.pl 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2008 Witam, pakiet: 500 MB / 20 GB - 79 zł/rok brak innych limitów kontakt: biuro@rahosting.pl 509 828 630 Bartosz Dąbrowski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach