Taifun 0 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2008 Witam. Szukam taniego dedyka na windowsie z 1 GB RAMU. Jakieś propozycje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2008 W Polsce za granicą ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dinek 19 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2008 Witam, Moge zaoferowac: Intel P4 2.4GHz 1GB RAM 80GB HDD 3TB transferu Windows 2003STD Miesiecznie 250PLN netto Intel P4 3GHz 1GB RAM 250GB HDD 3TB transferu Windows 2003STD Miesiecznie 270PLN netto Centrum danych Avaya Databurg, Frakfurt (Netdirekt) Pozdrawiam, Dino Strzeminski info@dediserv.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taifun 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2008 wolałbym za granicą chyba, że w Polsce o niskich cenach ale wątpię. Gdzieś gdzie są tanie łącza i pingi w miarę spoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2008 strato Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2008 strato A jak z zamówieniami przez Polaków? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netzip 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2008 Polak bez adresu zamieszkania/konta bankowego w Niemczech nie zamówi serwera w strato. Witam.Szukam taniego dedyka na windowsie z 1 GB RAMU. Jakieś propozycje? Jeżeli może to być serwer w USA, zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą serwerów dedykowanych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 A jak z zamówieniami przez Polaków? I ty się pytasz jak ? przez pośredników: xxl-web.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 Chodziło mi o opcję bez pośredników Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 ovh :-)) Procesor Dual Core ,1 GB ram , 750 GB dysk, łącze 100mbps -- jest tam chyba darmowy windows :- )) Ten - Windows 2003 Server Web Edition Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 No proszę, nie zauważyłem: http://www.ovh.pl/jednostki/dystrybucje/wi..._2003_basic.xml Ale już Pro drogo : http://www.ovh.pl/jednostki/dystrybucje/wi...ws_2003_pro.xml Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 Pro po francusku jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 Dopiero doczytałem Masakra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 A na windowsie locale polskiego nie zrobimy Dziwna trochę oferta, skierowana na rynek polski a zawiera w sobie język francuski. Swoją drogą windows mógł by robić wersje multilanguage. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 Gdzieś tam w gąszczu dokumentów na stronie OVH jest napisane, że system Windows jest darmowy jedynie przez pierwsze trzy miesiące. Ile kosztuje później, nie udało mi się odnaleźć - choć nie szukałem też jakoś uparcie. Nigdy nie zamawiałem u nich serwera z systemem MS W2K3 na pokładzie, ale proponuję sprawdzić przed zamówieniem jak to w rzeczywistości wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość papaj Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 Ja mam widoczna opcje windows w jezyku EN :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 @papaj w wersji podstawowej tak, ale pro to już francuski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 @bell z tego co wiem to tak: przez 3 miesiące za free, ale tylko w kimsufi potem bodajże płaci się +/-40zł /mies., a od planu: http://www.ovh.pl/produkty/start100m.xml Już ten windows 2003 standard jest za free : ) Ale zawszę mogę się mylić... ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enegra 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 Licka win w przypadku Kimsufi kosztuje 49 PLN/mc Płacisz po 2/3 miesiącach użytkowania (nie pamiętam dokładnie). W przypadku pozostałych serwerów Windows jest cały czas darmowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taifun 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 a czy jest odpowiednik pulpitu zdalnego (graficzne zarządzanie zasobami) wśród linuxów? czy jest on wbudowany? jak się nazywa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enegra 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 Wśród linuxów? Przecież szukasz dedyka na Windowsie. Tak, możesz odpalić sobie zdalny pulpit. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taifun 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 głównie chodzi o pulpit zdalny i o prostotę użytkowania. Także dzięki za informacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 vncserver :-)) Do tego środowisko graficzne, pod serwer polecam fluxboxa ewentualnie xfce (najlżejsze) --jednak nie wiem jak jest z blackboxem nigdy nie korzystałem jednak wydaje mi się że odbiega wydajnością od fluxa i xfce, Jeżeli potrzebujesz coś bardziej łapatologicznego (chociaż wątpie) to zainteresuj się KDE3 lub gnome(chociaż podobno KDE4 jest wydajniejsze, wiecie coś o tym?). Trochę namotałem ;-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pleple 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 vncserver :-)) Najlepiej NX. Jest DUUUŻO lepsze ale nieco trudniejsze w konfiguracji. (chociaż podobno KDE4 jest wydajniejsze, wiecie coś o tym?). Jest zdecydowanie. Choćby dzięki przejściu z QT3 na QT4. Jest jednak również jeszcze niezupełnie ukończone (część komponentów ciągle nie jest gotowa). Nadaje się już jednak do użytku a wiadomo że najlepiej testować na użytkownikach końcowych, dla tego oznaczone jest jako wydanie stabilne (wtedy więcej użytkowników przetestuje:)). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach