jarek 4 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2008 Witajcie, Coś dziwnego dzieje się z google lub z wht :PP Sami sobie sprawdzicie.. PR = 0 lol2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bubutm 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2008 Googlarka ma czasem dziwne zachowania jak babskie fochy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 3, 2008 jarek ..bo tu nikt nie wchodzi, tylko ciągle parę tych samych osób i nudzą strasznie : )P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2008 jarek ..bo tu nikt nie wchodzi, tylko ciągle parę tych samych osób i nudzą strasznie : )P Potwierdzam Akcja "Niech ludzie zobaczą wht" Celem dla nas będzie oglądalnośc rzędu 5 mln uu dziennie Musimy przebic nasza-klasa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2008 Nie no, nie przesadzajmy, czasem pojawią się nowi chwalący się swoimi krzakami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2008 nie wiem czy zwiekszenie popularnosci bedzie dobre wyobrazcie sobie 20 tematow w stylu "jaki hosting na mjego blogaska?" "hosting na duze forum by przemo do 10pln rocznie" itp.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2008 Niedawno moje dwie dość dobre strony tematyczne utraciły po 1 punkt RankPage co przy tak dobrych stronach, tak mi sie wydaje, było całkowicie wbrew przewidywaniom. Także myślę ze to samo spotkało WHT. Co ciekawe smieci na WordPress poszły w górę coś sie inżynierom w Google pomyliło chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2008 Niedawno moje dwie dość dobre strony tematyczne utraciły po 1 punkt RankPage co przy tak dobrych stronach, tak mi sie wydaje, było całkowicie wbrew przewidywaniom. Także myślę ze to samo spotkało WHT. Co ciekawe smieci na WordPress poszły w górę coś sie inżynierom w Google pomyliło chyba. no właśnie też to zauważyłem... ale nie pamiętam jakie wht miało ? 4 - 5 ?? Bo to chyba za duży spadek :PP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2008 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2008 Ale wtedy wszystkim się oberwało... moje BF także spadło z 4 na 3 :/ To było w okolicach połowy października 2007. Ale teraz dziwne, że WHT ma 0... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2008 Raczej ciekawsze jest google.com - Page Rank 0 :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach