VIPserv.org 4 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2008 Jak większość z nas zauważyła ovh.pl ma ceny dużo wyższe od odpowiedników niemieckich, francuskich i angielskich. A więc czy ktoś z was orientuje się czy da się skutecznie zamówić serwer u jednego z tych odpowiedników i opłacac go polska karta debetową (inteligo,mbank)? Troche o tym słyszałem ze skoro jestem "polskim klientem" to mam korzystac z ovh.pl. Ale w takim razie co definiuje ze jestem "polskim klientem"? To że mówie po polsku? W innnych językach też potrafie, a może to po polsku własnie nie potrafie ... To że jestem obywatelem polski? No a obywatel finlandii z jakiego ovh ma korzystać? Obywatel polski nie musi umieć mówic po polsku, ani w regulaminie ovh nie widziałem nic o obywatelstwie. No to może to że mieszkam,jestem aktualnie w polsce? śmieszne skoro granice są otwarte. No więc czy ktoś z was z powodzeniem zamówił sobie serwer w zagranicznym odpowiedniku ovh? Jesli tak to ukrywacie się z tym faktem (podaliście fikcyjne dane przy rejestracji) czy oficialnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majkel. 5 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2008 zamawiasz, gdzie łaska.. Karty inteligo sa obslugiwane praktycznie wszedzie w niemczech, to samo dotyczy ecard mbanku.. Tam gdzie Ci odpowiada, tam zamawiasz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
itb 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2008 Ale w takim razie co definiuje ze jestem "polskim klientem"? to ze generujesz ruch do polski :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2008 Z tego co sie orientuje to aby zamowic w ovh.com czy ovh.de nie trzeba mieszkac w Niemczech czy Francji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach