perlas 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2005 Witam, Rozmyslam nad zrobieniem wlasnej modyfikacji forum Byloby to cos innego niz by przemo Inne opcje ... bo w przemie mnie kilka rzeczy denerwuje ... I rozmyslam ... Pomozcie mi podajcie + i - Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radom 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2005 polecam http://phpbb.pl/forum/ poza tym jest tam juz wiele tzw gotowcow wiec nie wiem czy jest sens babrac sie z czyms co juz moze byc zrobione... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perlas 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2005 no zobacze jak narazie sie zastaqnawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Maj 10, 2005 pamietaj, ze stworzyc raz to zaden problem. Chwila roboty, co ludzie doceniaja w przypadku takich "gotowcow" jak Przema to ciagle aktualizacje, udoskonalanie. To nie powinna byc robota "na raz" bo w skali czasu moze przysporzyc to wielu problemow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irvin 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2005 Jęlsi chcesz się brać za modyfikacje - to może coś napiszesz od nowa? phpbb ma strasznie kiepsko zorganizowaną bazę, a i bezpieczeństwo oraz funkcjonalność pozostawia wiele do życzenia... Jeśli chcesz coś przerabiać, to coś mniejszego, albo smf. Polecam to drugie, bo możesz łatwo uzyskać pomoc i poradę, a poza tym cały system jest logiczniej zrobiony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perlas 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2005 To wszystko byloby ciagle aktualizowane o to nie trzeba sie bac A baza itp. bylaby poprawiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vogiel 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2005 Może zrób taką modyfikacje ale invision power board ? http://ibplanet.pl/forum/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perlas 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2005 IPB .... heh nie ja jestem zwolennikiem phpBB wiec zostane przy pomysle modyfikacji phpBB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
K3nt 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2005 kolejna modyfikacjka nie jest chyba potrzebna, jedna polska juz jest (przemo) i jest do bani, perlas, ja cie chyba kojarze z innego forum, tam miales problemy z odpaleniem prostego skryptu, czy napewno chcesz sie brac za taką robote? , a tak wogule to ipb i vBulletin rulzzz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perlas 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2005 ja tez cie kojarze mialem problemy ale jak widzisz bardzo szybko sie ucze chodzi ci o pesa :> przez kilka miesiecy duuuzo sie nauczylem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vogiel 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2005 k3nt przemo jest fajny jak go fajni eustawic to nie trzeba się bwaić z dużą ilością skryptów mi się podoba i go używam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
K3nt 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2005 w porzo, ja też odpaliłem ostatnio swoją firme, nie bede tu spamował, wejdz na emoney tam możesz znalezc namiary , powodzenia przy modyfikacji, a co do przemo to jest kilka fajnych dodatków , ale niektóre funkcje ze zwyklego phpBB nie dzialaja, chocby standartowe szablony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perlas 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2005 ... no niewiem co teraz robic moze zaczne ......... zobacze wszystko okaze sie ... za kilka dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIKeR 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2005 I jak tam? A tak na marginesie: IPB i vBulletin rulzzzzz, phpBB sux! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DonPedro 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2005 buhaahhah lubie takich prostych ludzi ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomick 29 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2005 coś chyba robota nie idzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach