pecet 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2008 Posiadam trochę domen, z czego 100-120 jest odnawianych rok w rok. Rejestrowałem je dotychczas gdzie popadnie, zwykle tam gdzie taniej. Efekt tego jest taki, że duża część domen pozostaje u rejestratorów, gdzie płacę około stówy za przedłużenie .pl. Myślę, że chętnie bym ten cały bałagan posprzątał i przeniósł w 1 może 2 miejsca. Moje pytanie, gdzie? Zwykle u jednego rejestartora mam ok. 20 domen i korzystam z cen cennikowych, zastanawiam się, czy jakbym trzymał większą ilośc w jednym miejscu otrzymałbym jakieś zniżki od cen, które standardowo pokazywane są na stronach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2008 Możliwe że rejestrator spuściłby trochę z ceny o ile wciąż miałby w tym interes ;] Zainteresuj się mniejszymi firmami nie mono poliami takimi jak np. hekko.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2008 Zainteresuj sie vbiz.pl. alien pewnie przy takiej ilosci troszke spusci z ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2008 Mniejsze firmy, powinieneś coś wyszarpnąć od nich. http://statystykadomen.pl/ W sumie to może dinfo.pl, blink.pl, forpsi.pl, artnet.pl, ceti.pl (to są w miarę sprawdzone firmy) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
apze 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2008 jezeli masz kody AI do wszystkich domen to negocjuj z hrd.pl Megatanio po transferze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2008 jezeli masz kody AI do wszystkich domen to negocjuj z hrd.plMegatanio po transferze HRD tylko dla resellerów-firm a oferta dla indywidualnych klientów nie wygląda dobrze i nie liczyłbym na upusty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BartłomiejJ 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2008 Witam, Zapraszam do 2be.pl Miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2008 Przy tej ilosci mysle, ze mozemy przygotowac indywidualna oferte w Vbiz.pl - zapraszam do kontaktu :-). EDIT Widze, ze p zasugerowal tez taka mozliwosc :-). Dzieki :-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pecet 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2008 Dziękuję wszystkim rejestratorom za oferty, które dostałem na PW. Przepraszam, jesli nie odpisałem na niektóre wiadomości ale było tego całkiem sporo i zająłem się porównywaniem tych ofert. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalt 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2008 Ja zapraszam do nas ( www.cal.pl ). Zwroc uwage na ceny odnowien domen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pecet 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2008 Dzięki Decyzja już podjęta, teraz biorę się do roboty i wyruszam po swoje kody authinfo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Badyl 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2008 Ja polecam HRD.pl Ceny bardzo przyjemne, odnowienie - .pl - 70 netto ( w dół) - .eu - 22 netto Musisz mieć firmę i jakąś liczbę domen, żeby wystartować. Kontakt dobry, minus za panel - ale po jakimś okresie idzie się przyzwyczaić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pecet 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2008 Już pomału przenoszę wszystko do 2be.pl. Dali mi dobrą ofertę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czesio 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2008 Już pomału przenoszę wszystko do 2be.pl. Dali mi dobrą ofertę. Zdradzisz jaką, czy to tajemnica handlowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BartłomiejJ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2008 Zdradzisz jaką, czy to tajemnica handlowa? Witam, @Czesio, rabaty są uzależnione od ilości utrzymywanych domen. Tak więc zapraszam w tej sprawie do kontaktu z nami. Miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hook 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2008 Zdradzisz jaką, czy to tajemnica handlowa? Takich rzeczy nie powinno się chyba publicznie zdradzać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach