jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2008 Nie wiem czy widzieliście, albo czy już to było, ale ja baaardzo bym chciał takie małe coś nie wiem jak wy http://photo.vexade.pl/atanowisko_komputerowe_v1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2008 A gdzie to postawisz? Oddzielny pokój jest potrzebny na takie cudo W wersji na USA z siedzeniem zintegrowane jest WC i lodówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2008 A gdzie to postawisz? Oddzielny pokój jest potrzebny na takie cudo baa na strychu ... haha xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2008 mi sie nie podoba... (pewnie dlatego ze by sie nie zmiescil mi do pokoju xD) praktycznie sam zaprojektowalem sobie meble i mam gites :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2008 Nie ma gdzie postawić herbaty, pączków, papierów, itp... dla odpada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2008 fajne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach