Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2008 Witam Poszukuję dobrego, wiarygodnego hostingu ,,nie krzaka" i w miarę taniego pod Joomla! Hosting powinien spełniać znaczną część wymagań Joomla! Mam zamiar stworzyć dział download dla mojego serwisu na komponencie com_remository i jako dodatek dać com_backup. Całość ma się opierać na tych dwóch komponentach + moduł multi remository. Tutaj zwracam się do szanownych użytkowników z prośbą o pomoc w zlanezieniu odpowieniego hostingu. Mam zamiar tam trzymać tylko Joomla! pliki będą w innym miejscu. Potrzebowałbym około 500 MB powierzchni (Tak na zapas) i 50 GB transferu miesięcznego. Panel w języku polskim. Serwery w Europie. 3 bazy MySQl. Jakiś przyjazny panel. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2008 Przy takich wymaganiach taniego współdzielonego hostingu nie znajdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2008 Prohost.pl dhosting.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polven26 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2008 50gb transferu miesięcznego? Może hekko? Ile pieniędzy masz na hosting? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2008 Coś do 120 PLN Rocznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2008 120zł? ROCZNIE? Zbieraj dalej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2008 Coś do 120 PLN Rocznie Joomla do lekkich skryptów nie nalezy, 50 GB zrobione Joomlą to duże obciążenie dla serwera. Jeśli to ma działać jak należy to proponuje szukać w okolicach 500 zł rocznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2008 Na czym się skupić ? Shared, Reseller, VPS, Dedyk ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2008 Na shared pójdzie, tylko takim lepszym. Pułap od 500zł wzwyż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2008 150zł miesięcznie wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2008 Miałem na myśli rocznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2008 Na czym się skupić ? Shared, Reseller, VPS, Dedyk ?? To zależy, z Joomlą różnie bywa. Możesz spróbować jakiś droższy shared, ale opłać na krótki okres, bo 50 GB Joomlą może być (w zalezności od konfiguracji) naprawdę sporym obciążeniem. Nie wiem od czego to zależy, zapewne od jakichś modów, ale faktem jest, że mieliśmy zarówno Joomle nie sprawiające problemu przy dużych transferach jak i takie które zarzynały pół serwera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach