mahatma 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2008 Witam mam taki problem Zalozylem server na francuskiej stronie ovh ale oni uznali ze jak juz maka jednego klienta z UK to sobie zalaza oddzial francuski no i sie zesralo wysylaja mi wiadomosci o platnosci i niestety nie moge ich oplacic bo oczywiscie link kieruje mnie na strone angielska a pl kliknieciu odnow wywala blad bo pokazuje ze jestem klientem francuskim Pisze do supportu UK ale jeszcze mi nigdy nie odpowiedzieli i nigdy nie odebrali telefonu. Pisze do supportu francuskiego oni wysylaja mi link do kontynulowania tematu a tam sie nie moge zalogowac bo mi pokazuje ze jestem klientem angeielskim Pisze do polskiego supportu i wychodzi na to ze tylko tam sa jacys ludzie ale nic nie moga zrobic i tak juz 2 miesiac POMOCY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2008 jeśli piszesz do supportu w taki sposób, jak tu na forum, to nic dziwnego, że cię olewają.. heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mahatma 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2008 Dziekuje za konstruktywna krytyke ale jak mam pisac skoro od dwuch miesiecy nie moge normalnie zaplacic na serwerze sa wazne strony a oni poprostu altomatycznie je wylaczaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djsolar 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2008 Dziekuje za konstruktywna krytyke ale jak mam pisac skoro od dwuch miesiecy nie moge normalnie zaplacicna serwerze sa wazne strony a oni poprostu altomatycznie je wylaczaja Napisz po ludzku ten temat bo nic nie rozumiem... Skoro jestes UK to po co rejestrowales sie we FR ? Zadzwon moze do PL ovh , moze popchna sprawe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach