xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2008 Jak w temacie, poszukuję jak najprostszego CMS'a... potrzebuję tylko rejestrację użytkowników + panel admina w którym jest edycja profilu usera. Nic więcej nie potrzebuję, tzn właśnie nie chcę chodzi mi o to aby jak najprościej można było go edytować, czytajcie jak najmniej grzebania Coś macie na oku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2008 Napisz samemu, to aż takie trudne nie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2008 Napisał bym, lepiej by mi było robić dalej... ale czas goni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2008 Wordpress moze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2008 eee blog a cms do str nie może na alle znajdziesz za 10zł ładne małe cms'y Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paul 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2008 na alle znajdziesz za 10zł ładne małe cms'y Podaj linka do aukcji na której za 10zł. mozna kupić mały cms... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2008 http://www.allegro.pl/item304531024_cms_sy...er_obrazow.html ok co prawda 15zł ale cms fajny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2008 Jakoś bardzo mocno mi przypomina Jportala który zresztą można mieć za darmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paul 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2008 Relayed, skrypt fajny ale jest po pierwsze na plikach, a po drugie nie ma opcji którą chce autor tego tematu - logowanie Tomi, jPortal był na mysql a ten jest na plikach, jPortal miał logowanie ten nie ma. Sporo je różni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach