LiL SnooP 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2008 Interesuja mnie oferty firm z krajow gdzie prawo nie jest zbyt hmmm upierdliwe na prawa autorskie Chodzi mi tutaj o cos z dobrym pingiem czyli europa najlepiej i w przystepnej cenie cos przypominajacego oferte hetznera czy webtropii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LiL SnooP 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2008 Niestety juz z nimi rozmawialem i stwierdzili ze niechca tego typu stron bo generuja za duzy transfer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2008 root.lu niewiem czasem czy to nie to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LiL SnooP 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2008 niestety odpada cieniutkie serwery. Potrzeba mi cos z 2 lub 4gb ram dysk 160gb i procek by sie przydal operon albo athlon x2 4400 wzwyz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2008 Niestety juz z nimi rozmawialem i stwierdzili ze niechca tego typu stron bo generuja za duzy transfer a jak duży generujesz ruch ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LiL SnooP 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2008 zależy ale ok 500-700gb. Pisalem do hetznera w sprawie czy akceptuja fora peer2mail ale z tego co pamietam to dawniej to tepili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2008 700 GB to tak dużo... T w ovh pewnie robi więcej w tym przypadku only strato.de i wszystko jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2008 Witam Skoro mowa o holandi i przy okazji o hetznerze to pokaże ,a raczej powiem wam coś ciekawego Według visualroute.pl/trace.html Mój serwer z hetzner.de znajduje się w Holandi a dokładnie w Amsterdamie Jednak samo hetzner.de według visualroute znajduje się w niemczech ,jakieś sugestie dlaczego taki wynik ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2008 strato.de akceptuje p2p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LiL SnooP 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2008 nie znacie moze jeszcze czegos innego? gdzie nie byloby problemu z peer2mail? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2008 datacenter.eu - Serwery w Luxemburgu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dinek 19 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2008 Witam, prq.se ale tam jest drogo. Oni sie w takich sprawach specjalizuja. Pozdrawiam, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach