Hectic 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2008 Jak w directadminie podpiąć dwie domeny pod jeden katalog? Po dodaniu nowej domeny jest domyślnie tworzona ścieżka /domains/domena.pl/public_html/ Jak zrobić, aby domena działała na katalogu starej domeny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2008 Drugą dodaj jako wskaźnik do pierwszej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2008 DA nie umożliwia podpięcie nowej domeny pod dowolny katalog. Można ją jedynie zaparkować pod public_html innej domeny... Właśnie jestem w trakcie pisania skryptu umożliwiającego takie operacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Morfeusz_2005 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 Wykupiłem domene. Mam na stronie forum php by przemo i chciałbym, aby działało to forum an nowej domenie (bez aliasów i przekierowań). Czy nie moge np zmienić w directadmin adresu opcją Zmień nazwę domeny czy musze dodać ją jako wskaznik i będzie działało normalnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 możesz zmienić nazwę domeny pliki nie zostaną usunięte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Morfeusz_2005 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 A dns ustawiam tam gdzie kupiłem domene, aby działała? I będzie forum dobzre działać jak w jego PA też ustawie nowy adres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2008 A dns ustawiam tam gdzie kupiłem domene, aby działała? I będzie forum dobzre działać jak w jego PA też ustawie nowy adres? musisz w ustawieniach forum zmienić adres stary na nowy i będzie ok a co do dnsów tak podpinasz domenę pod dnsy tam gdzie ją kupiłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach