amivoytec 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2008 Witam. Poszukuję jakiegoś CMSa, który obsługiwałby DirectAdmina. Mam na myśli coś jak http://www.adminpanel.pl/ . Szukam czegoś darmowego, bądź tańszego. Bardzo dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2008 phpcoin... (tylko nie wiem czy obsługuje DA,, ale chyba tak ;f) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amivoytec 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2008 Bardzo dziękuję za odpowiedź, właśnie czegoś takiego szukam. Podsunie ktoś coś jeszcze? Będę niezmiernie wdzięczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2008 googlujemy http://www.hotscripts.pl/PHP/Skrypty-i-komponenty/Hosting na .com jest jeszcze tego więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amivoytec 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2008 Wielkie dzięki, oto mi chodziło. Nie wiedziałem jakie zapytanie dać google ;-). Jeśli mogę się jakoś odwdzięczyć to napisz. Mogę Ci zapewnić tys. wejść na Twoją stronę, traffic z całego świata ;-). Jak coś to PM. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2008 Mogę Ci zapewnić tys. wejść na Twoją stronę, traffic z całego świata ;-) jarek, szykuj się na DDOS-a : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amivoytec 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2008 jarek, szykuj się na DDOS-a : ) Od razu mówię, że zabezpieczenia blacklotus na najwyższym levelu, wiele nie wskórają ;-). Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2008 jarek, szykuj się na DDOS-a : ) ok zobaczymy czy prohost wytrzyma, oO albo może mega2 sponsiego ? .. heh (żartuje ) Od razu mówię, że zabezpieczenia blacklotus na najwyższym levelu, wiele nie wskórają ;-). Pozdrawiam. pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amivoytec 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2008 A jak nie zadziała remote DDOS, to się zrobi local - kupię u Ciebie konto i odpalę torrenty ;-). Pozdrawiam serdecznie. PS. EOT z mojej strony, bo mordkowie się wkurzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2008 A coś jeszcze płatne może być na direct admina ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2008 Hi Oczywyście Kiedyś przygotowywałem znajomemu kosztorys takich gotowych rozwiązan billingowych. Jeżeli uda się znaleśc gdzieś w skrzynce to oczywiście mogę się podzielic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amivoytec 4 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2008 Witam. Znalazłeś coś ciekawego w skrzynce? ;-) Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariusz1985 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2008 Witam, ale czy mógłby mnie ktoś naprowadzić czy istnieje jakaś paczka integrująca phpcoin z da czy trzeba samemu to zintegrować, bo nie mogę nigdzie tego znaleźć na forum da znalazłem ale link był nieaktualny. Dzięki za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariusz1985 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2008 Może mi ktoś odpowiedzieć, zniosę nawet przekleństwa pod moim adresem;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach