moron 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2008 witam co prawda jestescie specami o linuksow ale moze ktos cos poradzi mam problem z windowsem na laptopie (z pracy dostalem XP HOME z licencja - zaden pirat czy cos w tym stylu) ostatnio ctalo sie cos dziwnego i przy zamykaniu/hibernowaniu systemu "zawiesza sie" tzn pojawia sie napis "trwa zamykanie systemu" chwile sobie pomysli i na tym konczy - system sie nie wylacza aktualki wsyzstkie sa tak windowsa jak i antywira przypuszczam ze problem moze miec zwiazek z duza gra ktora zaisntalowalem a potem odinstalowalem (oryginalna ale nie chciala dzialac) macie jakis pomysl jak to napirawic (oczywiscie poza format c: ) lub sprawdzic co jest nie tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2008 Ale to w końcu komercyjny system i posiada odpowiedni support. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nginxq 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2008 Nawet winshit ma logi, sprawdź je;) Albo poczekaj ~2 minuty, ja tak kiedyś miałem, po tym czasie sie gasił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2008 Ale to w końcu komercyjny system i posiada odpowiedni support. nie mialem z nim doczynienia czy to czasem nie przypomina blekitnej linii TP? Nawet winshit ma logi, sprawdź je;) Albo poczekaj ~2 minuty, ja tak kiedyś miałem, po tym czasie sie gasił raz go zostawilem na cala noc i sie nie zamkna... ps. a gdzie sa te logi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2008 Sprawdź, czy masz włączoną opcję "zaawansowane zarządzanie energią" w Panelu sterowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nginxq 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2008 ps. a gdzie sa te logi? panel sterowania -> Narzędzia administracyjne -> podgląd zdarzeń chyba jednak nic tam nie znajdziesz na ten temat, wykorzystaj porade @zrio;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2008 Sprawdź, czy masz włączoną opcję "zaawansowane zarządzanie energią" w Panelu sterowania.moze to glupie pytanie ale gdzie to dokladnie jest w panelu sterowania? <moron> panel sterowania -> Narzędzia administracyjne -> podgląd zdarzeń chyba jednak nic tam nie znajdziesz na ten temat, wykorzystaj porade @zrio;) nic tam ciekawego nie ma - problem sie pojawia jak "dziennik zdarzen" jest juz zatrzymany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach