Enegra 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2008 Witam! Orientuje się ktoś czy firma RIPE Network Coordination Centre oferuje VPSy? Pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2008 Witam!Orientuje się ktoś czy firma RIPE Network Coordination Centre oferuje VPSy? Pzdr Wszem i wobec przyznaję Ci nagrodę "złoty post 2008". Brawo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nginxq 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2008 Ode mnie również gratulacje... na prawde... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2008 Dołączam się! Podpiszesz mi kubek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2008 Wszem i wobec przyznaję Ci nagrodę "złoty post 2008". Brawo! Jeszcze styczen sie nie skonczyl, a Ty juz nagrody za caly rok wreczasz? Mysle, ze jeszcze pare ciekawych postow zobaczymy, tak wiec ja sie jeszcze wstrzymam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2008 Jeszcze styczen sie nie skonczyl, a Ty juz nagrody za caly rok wreczasz? Mysle, ze jeszcze pare ciekawych postow zobaczymy, tak wiec ja sie jeszcze wstrzymam No śmiem polemizować... Wczoraj licznik na mym koncie przekroczył 1.500 postów. Nim to nastąpiło, zdążyłem już na tym forum zobaczyć wiele... ale jeszcze nikt jeszcze nie wpadł na pomysł by od RIPE NCC kupić VPSa. Wyróżnienie to uważam za jak najbardziej zasadne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2008 Skoro NASK sprzedaje miejsce do kolokacji to idąc tym tropem... // nie nie żartuję Zawsze ktoś może chcieć kupić jakiś standard od W3C ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2008 No śmiem polemizować... Wczoraj licznik na mym koncie przekroczył 1.500 postów.Nim to nastąpiło, zdążyłem już na tym forum zobaczyć wiele... ale jeszcze nikt jeszcze nie wpadł na pomysł by od RIPE NCC kupić VPSa. E... Jakis czas temu byl tutaj taki jeden czarodziej, ktory dostal chyba pierwsza nagrode za post roku... On tez mial dosyc 'ciekawe' pomysly... Moze jeszcze wroci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2008 Skoro NASK sprzedaje miejsce do kolokacji to idąc tym tropem... // nie nie żartujęZawsze ktoś może chcieć kupić jakiś standard od W3C )Idąc dalej tym tropem, skoro prezydent trzyma pieczę nad ustawami,a więc i ma wpływ na te dt. akcyz/koncesji/alkoholi,należy od dziś wychodząć na imprezę zaopatrywać się w browary... w pałacu Prezydenckim. E... Jakis czas temu byl tutaj taki jeden czarodziej, ktory dostal chyba pierwsza nagrode za post roku... On tez mial dosyc 'ciekawe' pomysly... Moze jeszcze wroci? Kurcze, no oby. Niestety za szybko się wychyliłem i chyba wszystko popsułem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2008 Idąc dalej tym tropem, skoro prezydent trzyma pieczę nad ustawami,a więc i ma wpływ na te dt. akcyz/koncesji/alkoholi,należy od dziś wychodząć na imprezę zaopatrywać się w browary... w pałacu Z tym nie powinno być większych trudności. Chcesz biały proszek - żaden problem. Jak twierdzi ostatnio jeden z posłów z tym drugim także Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach