blacky80 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2008 Witam, Szukam szybkiego konta reseller opartego na panelu najlepiej na DirectAdmin 50 GB przestrzen i powyzej 1,5 TB miesięczny transfer, parkowanie nowych domen pod konto i zakładanie kont pocztowych oraz FTP na nich. Znalazlem takie konto na OVH.pl XXL konto na OVH.PL ma tam : - 50 GB pojemnosc - 2000 GB / miesiac i wszystko byloby fajnie tylko ze w panelu jak dodaje nowa domene pod konto to nie mam praw dostepu do podstawowych rzeczy takich jak dodawanie e-maili pod nowa domena albo tworzenie kont ftp. Na suporcie powiedzieli mi ze musialbym dokupywac pakiety pod meile dla kazdej z domen co nie wchodzi w gre. Prosilbym o pomoc jakiego dostawce wybrac pod serwer do odsprzedazy żeby bylo szybkie łacze, panel i transfer miesieczny bardzo duzy i oczywiście niezawodność, czy wogole polski dostawca wchodzi w gre ? Dziękuję z góry za pomoc. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2008 Reseller? Tylko dedyk managed. Potrzebujesz zdalnego admina i licencji na DA. Cena: - serwer + admin (od 100zl netto/m wzwyż) + DA 300zł jednorazowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2008 Budzet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2008 50Gb / 1,5TB? przez chwilę myślałem, że źle przeczytałem chciałem polecać Sisco, hehe.. ale po chwili namysłu... o ile nie chodzi o maksymalnie budżetowe rozwiązanie ("jak najtaniej, jak najwyższa jakość" - co jest bzdurą), to może rzeczywiście dogadasz się z Sisco.. może specjalnie dla Ciebie postawią mega3 : ) tylko ja chcę zostać na mega2 jakby co.. hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach