mgolda 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2008 w skrócie: dwa sklepy oba na oscommerce zoptymalizowanym pod względem odwołań do bazy 1. ok 300 produktów ok 80-100 unikalnych odwiedzin dziennie 2. ok 200 produktów ok 5-20max unikalnych odwiedzin dziennie ( dość niszowy asortyment) firmówka na dokładkę statyczny html i tu pytanie: IQ czy progresso czy kei albo i tu czekam na wasze propozycje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2008 Z wymienionych kei.pl lub iq.pl lub też nq.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2008 Z wymienionych przez Ciebie kei.pl. Co do dodatkowych sugestii, tak jak Adrian polecam nq.pl a dodatkowo dhosting.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mgolda 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2008 znajomy polecił mi hekko.pl ale boje sie że zamule ich straszliwie a tego robić nie chce.. współpracowałam z az.pl i źle wspominam tą współpracę a nie miałam tam sklepów.. Iq i proste na stronki małe i statyczne świetne w moim odczuciu.. raczej skłaniam się do kei.pl ale jeszcze poczekam na wasze porady i opinie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2008 jeśli możesz wydać odpowiednie pieniądze na utrzymanie swoich stron to rób to bez wahania (iq, kei), jeśli jednak chcesz zaoszczędzić to firmy pokroju hekko, masternet, insane, neteasy czy proste powinny w zupełności sprostać twoim oczekiwaniom bylebyś się tylko nie pakował w home czy nazwę Do powyżej wymienionych dopisałbym prohost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2008 znajomy polecił mi hekko.pl ale boje sie że zamule ich straszliwie a tego robić nie chce.. Bez przesady Przy tym ruchu i jak piszesz zoptymalizowanych skryptach ? Ciężko będzie Zapraszam do testu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach