mgolda 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2008 w skrócie: dwa sklepy oba na oscommerce zoptymalizowanym pod względem odwołań do bazy 1. ok 300 produktów ok 80-100 unikalnych odwiedzin dziennie 2. ok 200 produktów ok 5-20max unikalnych odwiedzin dziennie ( dość niszowy asortyment) firmówka na dokładkę statyczny html i tu pytanie: IQ czy progresso czy kei albo i tu czekam na wasze propozycje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2008 Z wymienionych kei.pl lub iq.pl lub też nq.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2008 Z wymienionych przez Ciebie kei.pl. Co do dodatkowych sugestii, tak jak Adrian polecam nq.pl a dodatkowo dhosting.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mgolda 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2008 znajomy polecił mi hekko.pl ale boje sie że zamule ich straszliwie a tego robić nie chce.. współpracowałam z az.pl i źle wspominam tą współpracę a nie miałam tam sklepów.. Iq i proste na stronki małe i statyczne świetne w moim odczuciu.. raczej skłaniam się do kei.pl ale jeszcze poczekam na wasze porady i opinie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2008 maniack napisał: jeśli możesz wydać odpowiednie pieniądze na utrzymanie swoich stron to rób to bez wahania (iq, kei), jeśli jednak chcesz zaoszczędzić to firmy pokroju hekko, masternet, insane, neteasy czy proste powinny w zupełności sprostać twoim oczekiwaniom bylebyś się tylko nie pakował w home czy nazwę Do powyżej wymienionych dopisałbym prohost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2008 mgolda napisał: znajomy polecił mi hekko.pl ale boje sie że zamule ich straszliwie a tego robić nie chce.. Bez przesady Przy tym ruchu i jak piszesz zoptymalizowanych skryptach ? Ciężko będzie Zapraszam do testu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach