GyniO 10 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2008 Wymagania: -PHp5 -MySQL5 -phpmyadmin -możliwośc uruchomienia gry -do 500mb miejsca Chcę serwer www pod grę (Ugame). mam teraz okres testowy w hekko.pl no i serwer ma lagi ;/ nie wiem czy to przez to, że konto jest próbne... Znajomi mówią mi, że boo.pl odpada, Polećcie mi jakiś dobry hosting... Wy macie większy doświadczenie i znacie coś się na tym... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2008 Jakie statystyki masz tego serwisu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2008 Jakie statystyki masz tego serwisu? 1Gb miejsca 5GB trans miesieczny direct admin EasyPack+ 12,81 zł kwartał, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2008 http://szybki-serwer.pl/index.php?page=plans&plan=5 przetestuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2008 GyniO chodzilo mi raczej o statystyki serwisu na ktory szukasz nowego serwera, nie gry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2008 GyniO chodzilo mi raczej o statystyki serwisu na ktory szukasz nowego serwera, nie gry wymagania serwera to właśnie podałem, gra jest pisana w php^^ Wymagania: -PHp5 -MySQL5 -phpmyadmin -możliwośc uruchomienia gry -do 500mb miejsca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2008 OJ widać moje przemęczenie, zamiast gry mialo byc serwera. Chciałem zapytać czy gra już jest w sieci, jak tak to jakie ma statystyki oglądalności. Dlaczego o to pytam? Gry tego typu są często bardzo źle napisane co przekłada się na wysokie obciążenie serwera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2008 OJ widać moje przemęczenie, zamiast gry mialo byc serwera. Chciałem zapytać czy gra już jest w sieci, jak tak to jakie ma statystyki oglądalności. Dlaczego o to pytam? Gry tego typu są często bardzo źle napisane co przekłada się na wysokie obciążenie serwera. gra funkcjonuje tak jak forum... bugow tworzacych zwiechy serwera nie ma... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2008 Weź w kei.pl a jak się okaże za mało to jakiegoś vpsa.. czy dedyka w procivie/ livenecie/ efuturo - tanio Tudzież Hetzner oczywiście : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach