user1 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2008 Witam! Skopiuję to co Bartek Gadzimski napisał w zeszłym roku: Miło mi wszystkich poinformować, że forum WebHostingTalk.pl zostało patronem medialnym konferencji "Datacenter" z serii Gigacon. Link: www.datacenter.gigacon.org Wstęp za darmo, proponowane sesje: - usługi DataCenters - serwery baz danych dla DataCenters - systemy operacyjne dla DataCenters - zarządzanie DataCenters - integracja baz danych, transfer danych - systemy pamięci masowych - wydajne serwery i klastry dla DataCenters - bezpieczeństwo DataCenters - hurtownie danych - data mining - wirtualizacja serwerów Wszystkich bardzo serdecznie zapraszam i mam nadzieję spotkać się tam z Wami. Kto z was będzie ? Pozdrawiam Kamil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2008 Ja zdecydowanie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2008 29 jest to wtorek hmmm moze mi sie uda przebic do stolicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yagadoor 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2008 W srodku dnia? Cholera, nie dam rady. A z pracy mam dosc blisko.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
huan 18 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2008 Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2008 Czy może nie orientujecie się, czy osoby niepełnoletnie mogą tam wejść? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach