MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2008 Dla zainteresowanych link do aukcji. Allegro - e-cast.pl @cyrial co się stało, że kończysz z działalnością? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cyrial 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2008 Nie kończyłbym, ale skłoniły mnie do tego powody osobiste (nie chodzi nawet o likwidację hostingu, a całej firmy), co nie oznacza, że dalej nie będę działał w pewien sposób w rynkach shoutcast. Na pewno nie dopuszczę, żeby kupił to ktoś nieodpowiedzialny, bo za dużo osób zaufało tej działalności. Teraz muszę trochę przyłożyć się do własnego życia, no, a czy będę miał pracę to się okaże jutro po rozmowie kwalifikacyjnej . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2008 Nie kończyłbym, ale skłoniły mnie do tego powody osobiste (nie chodzi nawet o likwidację hostingu, a całej firmy), co nie oznacza, że dalej nie będę działał w pewien sposób w rynkach shoutcast. Na pewno nie dopuszczę, żeby kupił to ktoś nieodpowiedzialny, bo za dużo osób zaufało tej działalności. Teraz muszę trochę przyłożyć się do własnego życia, no, a czy będę miał pracę to się okaże jutro po rozmowie kwalifikacyjnej . No to powodzenia na nowej drodze życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cyrial 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2008 No to powodzenia na nowej drodze życia. smile.gif Dzięki , ale to będzie raczej naprawianie tego, co popsułem przez ostatnie lata . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach