Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2008 Ostry tytuł http://quiz.ownia.pl/idiota Nie trzymajcie ludzi w niepewności Mi wyszło aż 34% (przy drugim podejściu 26% ciut lepiej), idzie się załamać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2008 44 % Czyli jesteś mądrzejszy od 56% ludzi, brawo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2008 27%. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2008 37% Czyli jesteś mądrzejszy od 63% ludzi, brawo! Zawsze to coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2008 Ten Quiz to można sobie w toalecie używać. Od czego pochodzi skrót VIP? Very Important People <> Very Important Person Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2008 28 % (Czyli jesteś mądrzejszy od 72% ludzi, brawo!) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2008 33% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2008 45% Czyli jesteś mądrzejszy od 55% ludzi, brawo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reven1987 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2008 39% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2008 Ten Quiz to można sobie w toalecie używać. Od czego pochodzi skrót VIP? Very Important People <> Very Important Person Tak, Tomi... Dlatego masz tez do wyboru Żadna z wymienionych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2008 O jaaaaa to tu mi te % wyciekły Nawet nie czytałem do końca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pleple 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2008 27 %, tak jak Bell. Ale pewnie najgorsze odpowiedzi miałem na pytania, który palec i który wyraz wybieram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2008 Apropos QUIZ'ow (ktore mozna skonczyc wynikiem lepszym niz 15% ): http://www.addictinggames.com/theimpossiblequiz.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2008 Apropos QUIZ'ow (ktore mozna skonczyc wynikiem lepszym niz 15% ):http://www.addictinggames.com/theimpossiblequiz.html gdyby na tym forum można było postować anonimowo, nie miałbym wątpliwości kto to podesłał, śmiem twierdzić, że to bardzo w Twoim stylu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2008 Hmm, 39 % Czyli jesteś mądrzejszy od 61% ludzi, brawo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2008 gdyby na tym forum można było postować anonimowo,nie miałbym wątpliwości kto to podesłał, śmiem twierdzić, że to bardzo w Twoim stylu... ...to przez tego bold'a, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojciech Małota 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2008 26% :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2008 48 % Czyli jesteś mądrzejszy od 52% ludzi, brawo! ale test jest tendencyjny i "na chama".. raczej bzdura, niż sensowna ocena czegokolwiek.. dałem VIP, że to serial z Pamelą.. bo powinno być Person, nie People, z francuskim mi się nie zgadzało, na łacinę nie wyglądało.. i nigdy nie słyszałem, żeby to było z łaciny.. jak dla mnie - szit w stylu innych, bzdurnych, pseudo podchwytliwych pytań i testów.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2008 52 % ;f Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2008 @Sponsi.. nie żebym się czepiał.. ale przy pytaniu odnośnie VIP, można było zaznaczyć 'Żadna z wymienionych' (44%) ; ) Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Debian 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2008 To twój procentowy współczynnik idiotyzmu wynosi:40 % Czyli jesteś mądrzejszy od 60% ludzi, brawo! Nie jest źle Ale dobrze też nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2008 To twój procentowy współczynnik idiotyzmu wynosi: 47 % Czyli jesteś mądrzejszy od 53% ludzi, brawo! no ładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2008 sonin ..tylko wiesz, na połowę pytań chyba sam twórca nie znał odpowiedzi, albo zaznaczył złe.. a ten VIP to już zupełnie bzdura.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2008 No właśnie jak dla mnie ten z VIPem jest absolutnie oczywisty.. zaznaczam, że żadna z powyższych odpowiedzi nie jest poprawna i jadę dalej.. co do reszty pytań, owszem, po części są bzdurne. No ale z VIPem dałeś publicznie ciała Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach