adrjan.b 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2008 pytam bo szukalem i nic. gdzie moge dac posta o mozliwosci sponsorowania hostingu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2008 Najlepiej w ofertach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Debian 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2008 Na forum.webhelp.pl często można znaleźć takie oferty. Fakt, że to forum nie ma najlepszej opinii wśród webmasterów ale uważam, że zamieszczenie tam ogłoszenia powinno poskutkować. Staraj się dawać ogłoszenia na forach webmasterskich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2008 pytam bo szukalem i nic. hę? :| Po prostu na kilku forach młodzieżowych i webmasterskich napisz stosowny temat i na pewno wielu Przemasów znajdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Godzio 12 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2008 U mnie w opisie na gg, zaraz Ci się zleci setki dzieci neo z cs'a 'RZE STRONKE KLANOWOM SE POSTAWJOM TAM TYLKO TROHE NIE UMIOM ALE MORZE DADZOM RADE'. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrjan.b 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2008 U mnie w opisie na gg, zaraz Ci się zleci setki dzieci neo z cs'a 'RZE STRONKE KLANOWOM SE POSTAWJOM TAM TYLKO TROHE NIE UMIOM ALE MORZE DADZOM RADE'. (: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2008 Jeśli nie masz jakiegoś skryptu typu reseller DA, to trochę ciężko będzie ci to ogarnąć Jak dla mnie to szkoda zachodu na takie "zabawy".... hosting jest tak tani, że nikt nie powinien potrzebować sponsoringu :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach