BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2008 http://www.drinkin.eu/napij.php?id=97392 - wypijmy za sesję wszystkich studentów !! :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2008 no to wypijcie i za mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2008 ojjj wypijmy, ja tam dziś pisałem koło z Logiki taki lekko "zajechany" po poprzednich dniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2008 @patryk - na pierwszym roku studiów jesteś? Bo Logika na 1 roku jest zwykle Wiem, co czujesz, bo też przez to przechodziłem i można zwariować od takiej logiki... . @jarek - no to pojemy ze wspólnej flaszki, więc Ty także wypij. Woda mineralna jest zdrowa :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2008 @jarek - no to pojemy ze wspólnej flaszki, więc Ty także wypij. Woda mineralna jest zdrowa :] no ba... może być nawet z gwinta :> ja w sobotę mam z C++ a nic nie umiem heh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2008 Na czwartek mam oddać symulację skrzyżowania ulicznego w C++ z użyciem wątków (pthread) i idzie mi to jak krew z nosa :/ Z gwinta jeszcze nie piłem :F Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2008 Na czwartek mam oddać symulację skrzyżowania ulicznego w C++ z użyciem wątków (pthread) i idzie mi to jak krew z nosa :/ omg .. Z gwinta jeszcze nie piłem :F to nie wiesz co straciłeś ... heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2008 A ja mam problem z 2 przedmiotami , śmiechem żartem nie jest pytaniem czy zdam sesję, pytanie czy w ogóle podejdę do sesji ;P Leżę na mikroekonomii i matmie, ehh studia to poezja, ale przez pierwsze 3 miesiące semestru ;] PS. Mam problemy z całkami to dzięki bogu nie poszedłem na informatykę, tam już po miesiącu by mnie wykopali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2008 heh, ja nawet nie chce myśleć o tym, że za dwa tygodnie analiza matematyczna ;/. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2008 Nie gadać, tylko pić :] Chluśniem, bo uśniem ! (BTW - dalej nie napisałem tego programu :/ a jeszcze trochę z bazą Oracle mam się pobawić do czwartku :/ ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2008 Ja mam jutro o 16:00 egzamin i dzisiaj zamiast się uczyć obejrzałem 3 filmy na DVD i 1 serial. Skończyły się zapasy to chyba do nauki czas zasiąść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Debian 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2008 Wasze zdrowie chłopaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prat 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdalena Bętkowska 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2008 to napijcie się i za mnie dziś Międzynarodowy Handel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2008 Ja kiedyś piłem za koleżankę i to sie dobrze nie skończyło Na szczęście jestem już sporo po studiach, ale to były piękne czasy zwłaszcza te w akademiku. Pozdrawiam Wrocław Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2008 Hehe już nalałem. Obrazek z jackiem - studentem roxuje ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2008 http://www.wrzuta.pl/audio/lM4lYSDVYs/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2008 Bell Dziękuje Ci bardzo za ten wspaniały Link ^^_ Przykro mi naprawdę to stwierdzić ale spadłem z krzesła... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2008 Wyzerowali licznik ile razy polało się kielonków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2008 <Draco> Studenci calego swiata pomodlmy sie wpolnie o udana sesje <Draco> Sinus, cosinus daj Boze 3 minus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2008 No i jak tam koledzy poszło ? : ) Ja już ze wszystkim do przodu teraz z 4 semestrem trzeba będzie się męczyć... U mnie nie odbyło się bez jeden poprawki, ale jest dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdalena Bętkowska 0 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2008 Mi też się udało. Na dzień dzisiejszy edukacja zakończona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach