bizon11 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2008 Witam Mam problem z VPS w http://hosteurope.de/ Otóż obciążenie procesora wynosi 100% co jakiś czas spada na niższa wartość np. 5% (sprawdzone w panelu admina hostingu) Natomiast po wpisaniu komendy top w SSH dostaje informacje że obciążenie wynosi od 2 do 80% Serwer niemiłosiernie muli - wczytanie strony trwa bardzo długo. Większość zasobów zajmuje www-data - php i mysql Mam pytanie co zrobić by obciążenie spadło ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2008 Mam pytanie co zrobić by obciążenie spadło ?Optymalizacja konfiguracji Apache, MySQL? Trochę tematów już było tu na forum więc możesz na początek troszkę poczytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bizon11 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2008 Optymalizacja konfiguracji Apache, MySQL? smile.gif Myślę że to jest już zrobione - zatrudniony był do tego administrator z neteasy.pl Zastanawiam się nad jakimś atakiem... Ale niczego niepokojącego nie znalazłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach