Michu 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2008 Witam:-) Proszę pomóżcie mi wybrać hosting na stronke własnej roboty:) Wymagania: PHP 5, mysql 5, mod_rewrite, DOBRA obsługa, która szybko odpisuje na maile. serwer z dobrym uptime:), szybki, wypróbowany przez Was:) w cenie do 120zl/rok ps. chwalone jest progreso ale juz mi 3 dni nie odpisali na maila, wiec coś ich obsługa szwankuje:P Insane też odpisuje raz na dzien albo dwa... Hekko ma powalone kodowanie bazy danych jak ovh zresztą Proszę o pomoc w dokonaniu jakiegoś wyboru. Doradźcie mi:) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2008 Do 120zł i z wszystkimi Twoimi wymaganiami będzie ciężko. 1. prohost.pl 2. dhosting.pl - trochę ponad Twój budżet, ale za to maszyny z najniższym loadem jaki widziałem na shared. Obydwie firmy spełniają Twoje wymagania co do wydajności środowiska (serwery w Polsce i niskie loady) i szybkiego i dobrego supportu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2008 Zapraszam do zapoznania się z ofertą firmy MasterNET.pl z czteroletnim doświadczeniem na rynku usług hostingowym. Wszystkie warunki spełnione. Dodatkowo zupełnie bez żadnych zobowiązań do każdego serwera wirtualnego dodajemy gratis krajową domenę. Zapraszamy do bezpłatnego 14-dniowego okresu próbnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2008 bierz prohost.pl !!! nie zawiedziesz się albo : proste.pl też na pewno będziesz w 100 % zadowolony :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2008 prohost Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nginxq 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2008 120PLN rocznie? 10zł miesięcznie? Masternet, opłata roczna oczywiście ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2008 Powalone ? Wypraszam sobie jeśli ktoś nie potrafi zaeksportować prawidłowo swojej bazy lub skonfigurować kodowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2008 Powalone ? Wypraszam sobie jeśli ktoś nie potrafi zaeksportować prawidłowo swojej bazy lub skonfigurować kodowania. hehe... hekko się zbulwersował ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michu 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2008 Powalone ? Wypraszam sobie jeśli ktoś nie potrafi zaeksportować prawidłowo swojej bazy lub skonfigurować kodowania. Pisałem do hekko z tym problemem. Moge Was pochwalić za szybkie odpowiedzi:)ustawione kodowanie mialem na latin2 wiec powinno byc dobrze. Jedyne co mi zaproponowano to wklejanie do kazdego skryptu zapytania wywolujacego latin2. Chyba nie o to chodzi, w innych firmach nie miałem problemu z tymi ustawieniami. Być może się nie znam, ale rozwiązanie podane przez Hekko nie usatysfakcjonowało mnie:P ps. Hekko nie denerwuj się to tylko moja nic nieznacząca opinia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2008 Pamiętam dobrze ten przypadek bo wiele ich nie ma na szczęście, hmm to było najprostsze rozwiązanie dla tego skryptu który miał 5 linijek.. Oczywiście przy tej konfiguracji bazy którą miałeś ustawioną. Przy okazji nie wklejasz tego do każdego skryptu tylko w configu po połączeniu z bazą raz i to wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2008 Mając dostęp do starego oraz nowego serwera co to za problem przekonwertować odpowiednio bazę danych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michu 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2008 no ale do tego trzeba troszkę chęci/umiejętności/dobrej woli... a po co skoro można napisać, że hosting powalony... Przepraszam bardzo od podsunięcia takich rozwiązań jest BOK. Wystarczy troche chęci. Kogo mam prosić o pomoc jak nie ich? Mam prawo być niezadowolny z pomocy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2008 http://szybki-serwer.pl/index.php?page=plans&plan=15 spróbuj tego, bezpłatnie 2 tygodnie, możesz po testować i po marudzić obsłudze - najlepiej jutro bo mnie nie ma;) domena do tego konta jest gratis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michu 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2008 http://szybki-serwer.pl/index.php?page=plans&plan=15 spróbuj tego, bezpłatnie 2 tygodnie, możesz po testować i po marudzić obsłudze - najlepiej jutro bo mnie nie ma;) domena do tego konta jest gratis. Przetestuje;-) a na Ciebie jeszcze trafie w ciągu tych dwóch tygodni nic sie nie martw:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2008 www.firehost.pl pakiet small spokojnie wystarczy, do tego domena regionalna gratis (promocja na allegro) allegro.pl/item296242271_2_120gb_firehost_pl_domena_waw_gratis_fv.html albo bez domeny: allegro.pl/item296498334_7_252gb_firehost_pl_lap_okazje_polska_rok.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2008 Przetestuje;-) a na Ciebie jeszcze trafie w ciągu tych dwóch tygodni nic sie nie martw:P no na pewno, w niedziele już jestem. co do domen, nie dopisałem, chodziło mi o domeny: pl, funkcjonalne, globalne, eu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michu 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2008 no na pewno, w niedziele już jestem.co do domen, nie dopisałem, chodziło mi o domeny: pl, funkcjonalne, globalne, eu. tylko sie nie obijaj i szybko odpowiadaj na maile:P no i miej cierpliwość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2008 http://szybki-serwer.pl/index.php?page=plans&plan=15 spróbuj tego, bezpłatnie 2 tygodnie, możesz po testować i po marudzić obsłudze - najlepiej jutro bo mnie nie ma;) domena do tego konta jest gratis. Pewnie skończy się na tym, że się czepiam jako konkurencja ale z tego co wyżej napisałeś można jasno wnioskować, iż interesem zajmuje się tylko jedna osoba czyli Ty?Taka działalność na dłuższą metę jedna osoba nie będzie w stanie prowadzić. (sprawdzone w praktyce) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michu 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2008 a co myślicie o neteasy.pl? ma ktoś doświadczenia z tą firmą? wiem tylko że mają serwery w luxenburgu...czyli nie za dobrze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yagadoor 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2008 Owszem mam, i to jak najlepsze są te doświadczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2008 a co myślicie o neteasy.pl? ma ktoś doświadczenia z tą firmą? wiem tylko że mają serwery w luxenburgu...czyli nie za dobrze...Jestem po testach i przyznam iz obsluga jest na wysokim poziomie. Co do dzialania serwera, takze nie mam zastrzezen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2008 Pewnie skończy się na tym, że się czepiam jako konkurencja ale z tego co wyżej napisałeś można jasno wnioskować, iż interesem zajmuje się tylko jedna osoba czyli Ty?Taka działalność na dłuższą metę jedna osoba nie będzie w stanie prowadzić. (sprawdzone w praktyce) Witam Adrian, czytam i czytam i nie wiem skąd ten wniosek, jedna osoba to do budki z owocami za mało, to jest fizycznie i psychicznie nie możliwe do wykonania, kilkanaście godzin dziennie 365 dni w roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2008 Testowałeś konta u Nas? Zapraszam więc do testów http://www.cal.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2008 ps. chwalone jest progreso ale juz mi 3 dni nie odpisali na maila, wiec coś ich obsługa szwankuje:PInsane też odpisuje raz na dzien albo dwa... Albo pytanie było bardzo nietypowe albo miałeś pecha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach