pieto 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2008 Tytul oddaje w calosci mój problem, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2008 www.glt.pl tam o ile pamiętam jest taki bajer ;p A skryptu php ci nie podam bo mi się nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pieto 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2008 etam, ale mi chodzi o bardziej profesjonalne podejscie do tematu , Napewno mozna jakos wydobyc ilosc gosci z poziomu samego serwera ? chce licznik aby nie przymulal przy 10.000 osobach online Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
breja 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2008 Mnie nie podnieca licznik gosci online :-) co do samych licznikow to nie ma skutecznego i dokladnego licznika :-) kazdy ma jakies ale a to zlicza ilosc ip w danym czasie a to ilosc sesji php wszystko to jest nie dokladne a sam licznik jest zbednym ficzerem. Jak nie chcesz zeby przymulal to wklej jakis z tych pokemonowatych bannerowych licznikowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach