Paul 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2008 Czy któryś z rejestratorów sprzedaje taniej domeny "*.pl" niż az.pl (czyli 8,99zł/netto) ?? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2008 Jakiś krzak niby -> http://www.xip.pl/cennik.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2008 Jakiś krzak niby -> http://www.xip.pl/cennik.php chciałbym ci uświadomić, iż nie jest to krzak tylko ehost ;f Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2008 Oh ;p nawet w logo jest a ja nie zauważyłem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2008 Oh ;p nawet w logo jest a ja nie zauważyłem! zycie ;f nmsp... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2008 Booże, jeszcze taniej szukać.. Na co Ci taniej niż te grosze które chce AZ ? Kurcze, kiedyś domeny nie były tańsze niż 122 pln brutto za rejestracje i ludzie nie płakali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pecet 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2008 tansze rejestracje czy tansze przedluzenie? co z tego ze tearz zaplacisz kilka groszy, skoro pozniej beda cie stowe kasowac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2008 Tanśze w nazwa.pl i home.pl ale w ograniczonych ilościach (nazwa 3 ale 1 .pl w home.pl 100) niestety zabolą odnowienia (100 netto jakoś). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paul 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2008 Tanśze w nazwa.pl i home.pl ale w ograniczonych ilościach (nazwa 3 ale 1 .pl w home.pl 100) niestety zabolą odnowienia (100 netto jakoś). Właśnie na home.pl dokonałem rejestracji... Niby mogą i 100zł/netto za odnowienie poprosić i to tak bedzie atrakcyjna cena bo rocznie średnie wtedy wyjdzie 60zł. ... (a na dodatek brak lojali, że musisz przedłużać x lat). Nazwa.pl jest słabasza bo z tego co czytałem to osoba prywatna może jedną, a 3 (lub wiecej) to firma ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anglik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2008 Czy któryś z rejestratorów sprzedaje taniej domeny "*.pl" niż az.pl (czyli 8,99zł/netto) ?? Pozdrawiam. O, post wczorajszy. I co z tego Panie Ćuplik? Wczoraj cały dzień wasz system leżał do góry ch...chuchucha nasza zima zła. Rezerwcje możliwe w jakiś śladowych momentach, rejestracje z panelu wczoraj to jakiś absurd. Nic nie działało. Jednak potem ukazała się informacja, że pl nie jest za 3,99 tylko po 8,99. Jak przeprowadzacie takie operacje, to doradzam Nocną Zmianę Bluesa. Niektóre domeny są newralgiczne i trzeba je chwytac w danej chwili. Z jakimiś karabinczykami.pl to mogłem sobie poczekac, ale nie z IDN przyjaznepaństwo.pl. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paul 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2008 O, post wczorajszy.I co z tego Panie Ćuplik? Wczoraj cały dzień wasz system leżał do góry ch...chuchucha nasza zima zła. Rezerwcje możliwe w jakiś śladowych momentach, rejestracje z panelu wczoraj to jakiś absurd. Nic nie działało. Jednak potem ukazała się informacja, że pl nie jest za 3,99 tylko po 8,99. Jak przeprowadzacie takie operacje, to doradzam Nocną Zmianę Bluesa. Niektóre domeny są newralgiczne i trzeba je chwytac w danej chwili. Z jakimiś karabinczykami.pl to mogłem sobie poczekac, ale nie z IDN przyjaznepaństwo.pl. Pozdrawiam. Przepraszam o co chodzi ?? "Panie Ćuplik" ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2008 Albo ja jestem tępy, albo nie kumam czemu "anglik" zjechał Paula.. hę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anglik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2008 Oj ludzie domenowi. Nikogo nie "zjechałem", nie miałem takiego zamiaru. Mój jeden z ulubionych aktorów (w avatarze), założył temat. Naturalną siłą rzeczy odniosłem się do tego, bo miałem jakieś "ale". Jeżeli zostało to zinterpretowane inaczej, to przepraszam. Nie miałem zamiaru nikogo urazic, zdeprecjonowac, lub coś w tym stylu. Założył temat o az.... Ja już się na forach nauczyłem, że lepiej nic nie pisac i tylko czytac. Ja chyba szczególnie powinieniem tego przestrzegac. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
apze 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2008 Właśnie na home.pl dokonałem rejestracji... Niby mogą i 100zł/netto za odnowienie poprosić i to tak bedzie atrakcyjna cena bo rocznie średnie wtedy wyjdzie 60zł. ... (a na dodatek brak lojali, że musisz przedłużać x lat). Nazwa.pl jest słabasza bo z tego co czytałem to osoba prywatna może jedną, a 3 (lub wiecej) to firma ?? Ale wydanie authinfo w początkowym okresie zobowiazuje do odnowienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hook 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2008 Ale wydanie authinfo w początkowym okresie zobowiazuje do odnowienia. Ale w home czy w nazwie? Tzn. że jak chce mieć authinfo np. 4 miesiące przed końcem abonamentu, to muszę i tak jeszcze przedłużyć domenę o kolejny rok? Czy w przyapdku tych przenosin u nowego rejestratora muszę jeszcze raz płacić za rok używania domeny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2008 @Hool gdy posiadasz domenę zarejestrowaną w promocji aby otrzymać kod authinfo zobowiązujesz się do wyrównania kosztów zakupu w promocji vs. standardowej Czytaj regulaminy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach