Adami 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2008 Witam, Mam wykupiony serwer w ovh.pl Mam do Was pytankie. Czy nie zainstalował by ktoś na nim jakiegoś darmowego Panelu. Chodzi mi o to żebym mógł dodać pare userów/domen itp. Był bym bardzo wdzieczny Pozdrawiam, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2008 Jasne, znajdzie się dużo chętnych - ilu to w zależności od tego ile płacisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2008 charytatywie zbliza sie za nie dlugo WOSP xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2008 Hah, idź do ery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheBlood 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2008 charytatywie zbliza sie za nie dlugo WOSP xD Gimnazjaliści są co raz bardziej bezczelni http://www.webhostingtalk.pl/index.php?sho...=10592&st=0 Poza tym Webmin. Na tym forum za darmo to nawet w ryj nie dostaniesz :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2008 Nie jestem administratorem z zawodu, ale lubie sobie nie raz pyknąć. Raz nawet zainstalowałem na czystej własnej maszynce ten panel ale ogólnie jakoś nie mogłem się w nim ogarnąć... Za darmo jednak nie znaczy dobrze w tym wypadku... . Lepiej wyłożyć te ~250zł i mieć licencje na DA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2008 Lepiej wyłożyć te ~250zł i mieć licencje na DA. @Info-Cal: nie warto odpwiadac bo ProMaster szuka frajera co mu skonfiguruje serwer za free. Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheBlood 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2008 Info-Cal piszesz o Webminie, czy tym ISPConfigu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2008 a weź na debianie zmien source od pakietów a potem tylko apt-get install vhcs* i po wszystkiemu tak dużo do zrobienia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheBlood 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2008 A ten vhcs nie jest przypadkiem dziurawy jak ser? Z tego co pamiętam to vhcs2 był strasznie podatny na ataki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2008 ale jak dla niego najłatwiejszy do zainstalowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2008 W OVH sa gotowe dystrybucje z panelami - Pleskiem 7.5, Pleskiem 8.0 (tego bodajże nie ma za darmo dla Kimsufi), BlueQuartzem lub Webminem. Wystarczy zlecić reinstalacje z takim panelem i gotowe.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2008 ProMaster szuka frajera co mu skonfiguruje serwer za free. hehe fajnie to ja nim jestem Zapraszam do kontaktu poczta@webh.pl zainstalujemy tylko i wyłącznie Panel, żadna usługa nie będzie konfigurowana(wszystko standardowo). Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2008 @ednet - chodzi mi o ISPconfig, czy jak mu tam... Całkowicie administracji kontami mi się ładu i składu nie trzymała... następnego dnia odinstalowałem. (zaznaczam, że administratorem nie jestem i moja znajomość linuxa to +- dobra) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vlop 32 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2008 hehe fajnie to ja nim jestem Zapraszam do kontaktu poczta@webh.pl zainstalujemy tylko i wyłącznie Panel, żadna usługa nie będzie konfigurowana(wszystko standardowo). Pozdrawiam Hehe spóźniłeś się, ja im wszystko skonfigurowałem, taki prezent na święta i nowy rok (; i tak mi się w pracy ostatnio nudzi więc co mi tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach