sarek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2008 Witam Mam stronkę na rwi.pl i juz 5 dni ten hosting nie działa. Wie ktoś może co się stało? Albo kiedy powrót? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2008 Strona główna też nie działa, ale jaja. 5 dni offline? Profesjonalny hosting :> Zwineli się? Możliwe - trudno powiedzieć wiem tylko że to był hosting za sms :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2008 Za sms to tylko jedna opcja była. Ogolnie host spisywał się bardzo dobrze. Miesiąc temu była przerwa ale krótsza. Teraz nie wiem co robić ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2008 Proponuje zarzucić find'a za swoim backupem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2008 ze 4 miesiące temu miałem u nich hosting, i też - codziennie był jakiś pad... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2008 Już ich str działa jaki down? Tydzień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lesio 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2008 Aż dziwne, że jeszcze nie upadli... chciaż miałem takie wrażenie, że sie zwinęli przez ten pad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2008 Jakieś większe info nt. tego downtime? Hah a na forum "Zapraszamy od poniedzialku." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2008 No tego pierwszego w 2009r Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2008 Host powrócił... oby juz nie było takich zwisów ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suceed 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2008 No i ponownie pad. Już od południa. Dobrze, że wykupiłem tylko na 1miech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach