karoldz 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2008 Ktoś używa tego panelu. Jakieś opinie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2008 Niestety ja używam O ile od strony usera wszystko jest ok to od strony admina dno, dno i jeszcze raz dno... a ten skrypt do przeliczania tansferu n/c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leszek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2008 Wpadłem na niego kiedyś, drugi raz niedawno i muszę przyznać że mnie zainteresował. Czy może ktoś jeszcze ma jakieś doświadczenie z tym panelem ? Uzasadnijcie swoje wypowiedzi. Aktualnie pracuje nad spolszczeniem. Chciałbym go bliżej poznać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2008 Spolszczenie jest dostępne na oficjalnej stronie IPSCp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2008 z tego co pamiętam to chyba webh.pl gdzieś na jakieś maszynce u siebie ma IPSCp Jak się muchakk pojawi to może coś nam więcej powie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2008 Skoro już tak na mnie liczyć jarek, to się wypowiem. Panel od strony użytkownika jest miły i przyjemny. Wszystko można łatwo znaleść i nikt nie ma z niczym problemu. Najgorsze zło zaczyna się od strony administracyjnej a mianowicie: Deamon ispcp działa fatalnie, ma nasłuchiwać a tego nie robi co powoduje różne błędy np. ktoś chce dodać domene/subdomene - nie zrobi tego gdyż Panel złapie zwis... jedynym wyjściem (mało optymalnym) jest odpalenie co 2-3 minuty ispcp-rqst-mngr wtedy sytuacja wygląda lepiej. Następny problem, Panel ma problemy z wpisywaniem wykorzystanego transferu i pokazywaniem go userom, przez co niektóre osoby mają dziwne wartości. Oczywiście prawidłowe wykorzystanie transferu można poznać pisząc do BOK-u. Aktualnie pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu. W panelu boli brak dodatkowych funkcji dla admina (jak ustawienie max wielkości bazy mysql itd. ale nie ja tego nie oczekuje od darmowego Panelu). Ogólnie panel spełnia swoje założenia, czasem lepiej, czasem gorzej. Jak na free panel i problemy które występują to da się żyć... Pozdrawiam, jak macie jakieś pytania to piszcie, postaram się na nie odpowiedzieć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sparco 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2008 webh.pl, a jak rozwiazales problem subdomen w panelu? tam jest tak, ze subdomeny mozna tworzyc tylko dla glownej domeny, a dla pozostałych domen nie bylo mozliwosci... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach