Lapi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2008 Witam, Mam domenę zarejestrowaną w Active24.pl, DNSy ustawiłem na serwis http://www.everydns.net (ns1.everydns.net, ns2.everydns.net). Teraz chciałbym przekierować domenę na serwer wykupiony w nazwa.pl - czy ktoś ma jakiś pomysł jak to zrobić? Może ktoś z Was bawił sie już w everydns.net ? Oczywiście najprościej byłoby zmienić DNSy u rejestratora, jednak taka zmiana trwa zbyt długo i nie wchodzi w grę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2008 Przecież zmiana serwerów DNS u rejestratorów domen od dawna już odbywa się co kilkanaście minut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lapi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2008 Ale na everydns.net mogę ustawić sobie MX na gmaila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2008 Ale na everydns.net mogę ustawić sobie MX na gmaila ...i mozesz sobie ustawic rekord A na IP serwera z Twoim kontem w nazwie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach