xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2008 Hello, mam kupioną (niestety nie ja kupowałem ) domenkę w serwisie domeny.pl - i nie bardzo mogę się tam połapać... Kumpel kupił ją za 8.88 w promocji, no ok. Z tego co się doczytałem, umowa jest zawierana na 3 lata - czyli muszę jeszcze dwa lata utrzymywać domenę? I co będzie jak nie przedłużę? Drugą sprawą jest cena. Ile w końcu mam zapłacić? Tutaj niby jest cennik -> http://domeny.pl/page/pl/article46/domainlist/168.html ale jakoś go nie czaję Thanks for advices. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2008 Było już o tym.. przeszukaj to forum, heh Acha i advice jest niepoliczalne, nie pisze się tego w liczbie mnogiej : ) raczej "pieces of advice" : P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2008 xorg - na samym dole linku, ktory podales sa ceny odnowien. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2008 To znaczy że przez 3 lata muszę przedłużać domene nawet jak jej już nie chce ?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2008 Jeżeli tak było zapisane w regulaminie, to kupując domenę automatycznie zadeklarowałeś, że chcesz ja utrzymywać przez 3 lata :-). To, że później zmienisz zdanie jest już inną sprawą ; ). Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2008 To znaczy że przez 3 lata muszę przedłużać domene nawet jak jej już nie chce ?! Tak dziala ta firma. Jak ktos z ich klientow sie wybierze do sadu to sie dowiemy czy jest to dzialanie zgodne z prawem czy nie (zdania sa podzielone). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2008 Hmm, a co będzie jakbym nie przedłużył, tzn po prostu nie zapłacił ? @alien thx, nie zauważyłem tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2008 Hmm, a co będzie jakbym nie przedłużył, tzn po prostu nie zapłacił ?Wpis do KRD oraz ew. ściąganie długu?ot taki standard. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach