Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2008 Mam 2 nieużywane domeny w nazwa.pl. Jak jest usunąć? pzdr! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokoleniex 18 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2008 Napisz do NASKu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michaeln 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2008 Jezeli chcesz usunac z panelu Active serwera to musisz napisac do admina. Jezeli chcesz usunac domene z spisu domene w "Twoje domeny" (panelu uzytkownika) to chyba musisz po prostu nie zaplacic gdy skonczy sie okres rejestracji domeny... A swoja droga to mozesz zagadac do BOKu nazwy na ich stronie, maja chat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2008 W razie czego może mi je przekazać jak mają jakiś PR, są zaindeksowane przez google i nie mają bana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2008 Pytanie JarekMk jest rzeczywiście niejasne.. jak usunąć domeny z panelu nazwy, jak je usunąć z przekierowania na to akurat konto, czy jak je rzeczywiście usunąć w sieci (czyli jakby "zrzec się").. o co chodzi dokładnie? heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2008 Chodzi mi o to że ich nie używam. A jak nie używam to chciałem skasować tez konto na nazwa.pl bo po co ma istnieć Oddać mogę za darmo kde-polska.org i dobrylinux.net :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach