Ptaq 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2008 Witam, Mam dość wysokie wymagania - i już serwery wirtualne nie dają nawet kei, home itd. Zacząłem poszukiwać jakiś tanich dedyków - znalazłem: http://serwery.kylos.pl/ Ceny za serwer są dość przystępne, a co najważniejsze pomoc technicza w cenie 100-200zł/m-c ! Liczę, że ktoś korzysta już z ich usług i co może o nich powiedzieć. //edit: prosilbym o przeniesienie do działu z opiniami, mój błąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2008 Masz "dość wysokie wymagania" a szukasz jednocześnie tanio? Czy to nie jest oferta z hetzner.de ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ptaq 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2008 Dość wysokie wymagania (za wysokie - na wirtualne konta, nawet z tej górnej półki). Nie mam serwisów po kilkadziesiąt tys. uu/dzień więc raczej średnia, średnio-niska półka dedyków mnie interesuje. Poza tym zapoznałem się z najpopularniejszymi ofertami dedykowanych serwerów (w tym hetzner.de ) i nie pytam o poradę który wybrać - tylko czy w serwery.kylos.pl admini, łącza, sprzęt jest ok? Zależy mi jak już podkreślałem tanią opiekę adminów nad serwerem - a w hetzner.de raczej ciężej z tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2008 Ja tam widzę na dole: * dotyczy tylko serwera zewnętrznego tzn. nie zakupionego w naszej ofercie A nie bardzo jest informacja za ile jest przy serwerze zakupionym od nich. Możesz sobie kupić https://www.serverbasar.de/ z pleskiem i zobaczyć czy dasz radę sam. Najwyżej komuś zapłacisz za setup co i tak będzie taniej. Albo licencję na DirectAdmin + wstępna konfiguracja (lub przy zakupie lxadmin możesz za darmo zlecić instalację). Jak mogą być łącza, serwer nie ok skoro jest to serwer w hetzner.de od pośredników którzy za wątpliwą przyjemność zakupu tego samego od nich liczą sobie +76zł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2008 Był już o nich temat.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach