xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2008 Jak w temacie, szukam oczywiście taniego, oraz bezpiecznego hostingu - bo mam już dosyć hostingów na których jakikolwiek shell w php działa (ze 4 razy już tak owned miałem ). Jakieś pomysły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2008 Bezpieczny w zakresie ... ? Szukasz czegoś z ssh? Budżet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2008 Budżet narazie nie jest aż tak ważny - proponujcie (10GB transferu styknie loozem, nawet z zapasem), VPS mi nie trzeba - ruch mały. Chodzi mi o to aby shelle w php, typu c99shell nie pozwalały grzebać w nieswoich plikach (w tym bazach danych). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2008 hmm... risp.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2008 Witam, Jeżeli dostęp do ssh nie jest wymagany to zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą - opcja typu PREMIUM 2GB/10GB w cenie 70zł netto powinna wystarczyć. Dodatkowo gratis otrzyma Pan domenę funkcjonalną. Zapraszamy do bezpłatnego 14-dniowego okresu próbnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2008 Przyznam że oferta MasterNET.pl nie jest zła zastanowię się nad nią :] @jarek - polecasz tak po prostu, czy miałeś tam kiedyś konto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2008 risp dość znana na naszym rynku jako oferta z shellem a taką chciałeś.. zresztą masz test ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2008 oferta z shellem a taką chciałeśGdzie @xorg pisał, iż potrzebuje dostepu do shella?Raczej chodziło o zabezpieczenia php via shell Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2008 Gdzie @xorg pisał, iż potrzebuje dostepu do shella?Raczej chodziło o zabezpieczenia php via shell a ku** masz racje źle przeczytałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webadmin 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2008 IQ.pl na pewno sie nada. maja bardzo dobra konfiguracje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hoste.pl 8 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2008 Chodzi mi o to aby shelle w php, typu c99shell nie pozwalały grzebać w nieswoich plikach (w tym bazach danych). W tych kwestiach, również nasze pakiety bardzo dobrze sobie radzą. Więc zapraszam do testowania usługi, i skorzystania z przedłużonej do końca tygodnia promocji. --- Tani hosting - ostatnie dni promocji ... Rejestracja domen - .pl - 9.90, .com.pl - 7.90 ... więcej na stronie www.hoste.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karoldz 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2008 Nie wiem mi risp leży;P Nie wiem jak innym. Dobra fachowcy nie umieją zrobić przekierowania bez www na www.risp.pl no tak nie powinno być ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2008 na dobrego shella (nie publicznego) żaden hosting nie pomoże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach