Thane 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2008 Odstąpię serwer w serwerowni FastIT (Niemcy): Procesor: AMD Opteron 1210 Pamięć RAM: 2048 MB Transfer: 1000GB/mc Dysk: 2 x 200GB Łacze: 100 Mbps Ilość adresów IP: 1 Opłata miesięczna: 78€ Umowa do: 20.06.2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2008 Za darmo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thane 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2008 W jakim sensie? Serwer jest opłacony do 20.01.2008, a mnie szczerze mówiąc najbardziej interesowałoby oddzielenie go od mojego panelu. Tak więc jeżeli ktoś zdecyduje się wcześniej... taki spóźniony prezent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2008 Hmm jakim cudem mi zjadło. Miało być: za darmo do końca miesiąca (w domyśle rozliczenowego)? Za PWN odstąpić:zrzec się czegoś na czyjąś korzyść; też: odsprzedać na korzystnych warunkach Jaka jest promocja która by kwalifikowała ofertę pod definicję? Tyle kosztuje bezpośrednio z webtropii więc na razie żaden biznes. A tak czy inaczej musisz płacić do końca okresu. Coś nas zachęć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thane 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2008 Hmm jakim cudem mi zjadło. Miało być: za darmo do końca miesiąca (w domyśle rozliczenowego)? Dokładnie Jak napisałem - serwer jest opłacony do 20 stycznia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach