Wielki Ktoś 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2008 Informacje techniczneProcesorIntel Pentium 4 HyperThreading 3.00 Architektura 32 bit Pamięć RAM1 GB DDRDysk twardy250 GB 750 GBRodzaj dyskuIDE / SATA2Łącze 100 Mbps Przepustowość 5 Mbps SLA lub 100 Mbps bez SLA Stałe IP1 adres IP Fail-over +1 adres Gwarancja jakości (SLA) Przepustowość 99.9% <h1 qtlid="38776">Usługi zawarte</h1>Duży wybór systemów operacyjnych Darmowa zdalna reinstalacja serwera Monitoring 24h/7 dniWykresy przepustowościZdalny reboot serwera 24/7NetbootNowość - vKVMGwarancja OVH na instalowane komponenty Pomoc techniczna Poziom 1, 2 Interwencje techników 24/7RTM (Real Time Monitoring)Secondary DNSTryb "rescue"Rewers spersonalizowanyIPV6 wpisy MX secondary Zastanawiam się nad tym serwerem. Co lepiej wybrać 5MB SLA czy 100MB NO SLA. Jaki system? Myślę, że Debian 4... Czy tam będzie wszystko (PHP5, MYSQL5)? Możliwość aktualizacji PHP, MYSQL, PMA? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uki 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2008 Jaki system? To raczej twój indywidualny wybór. Wybierz taki którym umiesz administrować. Tak na marginesie to mam mieszane uczucia co do RTM, jakoś mi się kojarzy to z trojanem i możliwością inwigilacji przez ovh mojego systemu, ale to taka moja refleksja Czy tam będzie wszystko (PHP5, MYSQL5)? Na stronie ovh.pl przecież jest napisane: "Żadna usługa (poza ssh) nie jest uruchomiona, co daje możliwość skonfigurowania serwera pod własnym kątem Wymaga bardzo dobrej znajomości administrowania serwerem" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach