Matjas 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2008 Natknołem się dziś przypadkiem na tą firmę. Dwa duże pakiety, ceny dobre, serwery w Polsce, dane firmy podane. Korzysta ktoś z ich usług? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2008 weź już lepiej w kei.pl lub prohost.pl :> a mogę ci też polecić: proste.pl pozdr. //edit: na http://www.hostingowo.pl/ jest ich 'mała' recenzja' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2008 Hostingu nie szukam na razie, w końcu umieściłem ten temat w dziale z opiniami byłem ciekaw, jak się sprawuje ten hosting, bo wygląda dość dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2008 http://www.hostingowo.pl/czytaj-news-136.html tutaj http://www.slice.pl/hosting_business Serwery w PL - ATM shell ip Coś za tanio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2008 Wygląda jakby byli powiązani z nephax.com wiec może nie jest tak żle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2008 Firma tak jak tomi pisał przygotowana przez nephax serwery ATM polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2008 Niestety nie ma okresu testowego i nie jest wiele napisane o samej ofercie. Zabezpieczenia przed spamem TAK To jest dość lakoniczna informacja jak na mój gust. Ze tam jest Direct Admin to trzeba sie domyśleć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kuku 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2008 oferta skierowana jest glownie dla firm. wystarczy wyslac maila a uzyskasz konkretna i rzeczowa odpowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2008 To jest dość lakoniczna informacja jak na mój gust. Ze tam jest Direct Admin to trzeba sie domyśleć? W sumie jakoś tak nie jako mają opisaną swoją ofertę, brak konkretnych szczegółów... hmmm.. http://panel.slice.pl/ może i DA a może i nie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kuku 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2008 panel DirectAdmin, oczywiscie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2008 Napisałem do nich maila z pytaniem o okres testowy i formularz zamówienia. Oto odpowiedź: zakladanie kont testowych uruchomimy do konca weekendu. Formularz pojawisie na naszej stronie www. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2008 Firma tak jak tomi pisał przygotowana przez nephax serwery ATM polecam Nephax to widzę ostatnio słowo klucz na wht A na serio, to ciekawe jak wyglądają inne limity które wpłyną na możliwość wykorzystania np. tego transferu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2008 No nie widać nawet phpinfo(); szkoda na razie ryzykować poczekam na opinie innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2008 Wysłałem do nich maila z prośbą o konto testowe, jak przetestuje - napewno podzielę się wrażeniami w tym temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2008 panel to DirectAdmin, zabezpieczenia przed spamem to SpamAssassin plus kilka naszych wlasnych rozwiazan na poziomie serwera pocztowego. Niedlugo przebudujemy nasza strone - opiszemy dokladniej nasze uslugi, w tym informacje o dopuszczalnym obciazeniu przez skrypty Klientow. Konta testowe bedzie mozna zakladac w przyszlym tygodniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2008 Wysłałem maila i dowiedziałem się, że w przyszłym tygodniu również pojawią się informacje o możliwym obciążeniu na kontach (coś na wzór nazwa.pl). Panel resellerski również ma się pojawić w ciągu najbliższych miesięcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2008 Panel resellerski również ma się pojawić w ciągu najbliższych miesięcy. Przydało by sie bo nie ma wielu resellerów na maszynach w Polsce z przystępną ofertą i dobrym poziomem usług. Nie ma też nic o polityce backupu dobrze było by coś wiedzieć przed zakupem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach