moron 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2008 heh... mi sie jeszcze nigdy film po % nie urwal a co do pamieci zacytuje wypowiedz znajomego ktory zostal w wawie Co do głupich zachowań to kilka musiało być z mojej strony ,sadzać po obiciach na moim ciele i stanie mojej pamięci, za co tez oczywiście przepraszam. W każdym razie ten sylwester którego pamiętam był za***isty i mam nadzieje że będą następne imprezy w podobnym granie , lecz jak narazie dla mnie bez wódy . . .xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2008 ...i mam nadzieje że będą następne imprezy w podobnym granie , lecz jak narazie dla mnie bez wódy heh standard Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2008 Standard, do Wielkanocy łyka tego świństwa nie wezmę pod żądną postacią (wino, piwo, wstrętna wódka...) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2008 e tam piwo z rana jak śmietana Sniadanie bez dobrego piwa to nie sniadanie ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2008 heh patrick bez cwiarteczki to do kompa nie usiadzie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2008 hehe bez przesady, ale o nerki trzeba dbać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach