beliq 442 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2008 Nawet nie w kilka miesięcy, a w max 2 miesiące :| I z pewnością pisząc to doskonale zdawałeś sobie sprawę z tego jak trudno jest skompletować ekipę kompetentnych programistów/administratorów w trybie "na wczoraj"... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nginxq 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2008 Rzeczywiście @bell ma tutaj rację... po prostu za późno odkryli, że potrzebują nowy soft do tego wszystkiego i zapewne trwają aktualnie nad nim prace... a taki projekt pisze się w nie mniej niż 4 miesiące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2008 Nawet nie w kilka miesięcy, a w max 2 miesiące :|bez przesadyjak bell napisal dobrej ekipy nie skompletujesz tak latwo ale te 3-4 miesiace przy takiej kasie powinny starczyc zauwazcie ze kazdy dzien takiego zamulania to tysiace pln do tulu z reklam i ze straty potencjalnych userow ktorzy sie zniechecili... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cyrial 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2008 Wiecie co, programuję już jakiś czas w php/sql i sam napisałbym wydajniejszy portal od tego co jest (bo opcji naprawdę jest niewiele). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nginxq 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2008 to pisz;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2008 @bell - miałem na myśli, że w 2 miesiące można napisać takie www z już skompletowaną ekipą - bez niej nawet się nie ruszy, dlatego uznałem ją jako "podstawa" do stworzenia "czegoś" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cyrial 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2008 to pisz;) Ten portal jest dla mnie głupi, więc po co . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2008 GIODO stwierdził, że zabezpieczenia są super wink.gif. Sprawdzili kłódki w szafach serwerowych i tu ich wiedz się skończyła. 99,999% ataków odbywa się przecież zdalnie Żal... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2008 Sprawdzili kłódki w szafach serwerowych i tu ich wiedz się skończyła. 99,999% ataków odbywa się przecież zdalnie Żal... Na samej górze forum (tam, zamiast bannera reklamowego) powinien być duży, czerwony, mrugający napis, iż przeglądanie forum w trakcie picia kawy grozi popluciem monitora. Dobre, ubawiłem się! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2008 W ogóle sygnał ping blokują A serwery chodzą tragicznie - wszedłem teraz znowu z ciekawości i nie widzę różnicy, między "teraz", a "2 miesiące temu" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokoleniex 18 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2008 Jesli nie widzisz roznicy w szybkosci serwisu, to moim zdaniem to o nich w miare dobrze swiadczy http://traffic.alexa.com/graph?c=1&f=5...h=300&w=610 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KdA 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2008 Świetny tekst z basha na temat n-k: <sulucilus> slyszales ostatni hit.. w obrazaniu innego czlowieka ? :]<guest> nie <sulucilus> "twoj stary jest programista w naszej klasie " <guest> lol x-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2008 to ja dam kolejne <Falcon> Stary znajdź mi jakiś synonim do nasza klasa... <Adi> Przekroczono limit połączenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojciech Małota 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2008 http://traffic.alexa.com/graph?c=1&f=5...h=300&w=610 Wygląda jak początek końca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2008 heh kiedys passa musiala sie skonczyc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiceMan 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2008 http://allegro.pl/item304537524__chcesz_ku..._klasa_pl_.html Hahah myślałem, że się posikam LOL ciekawe czy ktoś się skusi PS. Ludzie chyba powariowali, sprzedają jakieś konta VIP, kupują przyjaciół co to jest. Dla mnie żenada. A co do szybkości n-k to czasem nie przyśpieszyła troszkę ?? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2008 NiceMan przyspieszyła, jeśli wchodzisz po północy..wejdź w dzień - masakra : ) maniack mądrala : P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sug83 14 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2008 Jak się wchodzi po lekcjach to nic dziwnego, wszyscy koledzy z klasy robią to samo rotfl. Dobrze, że dzieci teraz są w szkole, przynajmniej na spokojnie można sobie poprzeglądać fotki starych znajomych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2008 Powiem Wam że mi teraz śmiga - łącze 5Mbit symetryczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sug83 14 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2008 Powiem Wam że mi teraz śmiga - łącze 5Mbit symetryczne Pisałem przed chwilą czemu Sponsi jest w szkole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2009 http://www.top500.org/country/164 - widzieliście? Nasza-klasa ma składaka, który załapał się w TOP500 najszybszych komputerów na świecie - nr 371. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2009 Nieźle jak na http://www.top500.org/system/9782 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2009 Miejsce 371 daje już chyba do zrozumienia, że ich "skrypcik" nie jest zbyt wydajny. Oni by zajechali numer 1 ;P Czy ja wiem, popatrz jakie miejsce zajmują w tym rankingu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2009 Wylęgarnia spamu, debilizmu, buractwa, pokemonów, idylla dla wszelakiego rodzaju pedofilów, kombinatorów i lewaków - Moje zdanie o NK, ktoś może mieć inne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach