moron 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2008 http://nasza-cela.prv.pl/ ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2008 Nie wiem.. niby mam już dojście na nowy serw (rozumiem, że gdy pokazuje się <literka>.nasza-klasa.pl to oznacza, że to już nowy serw?), ale jakiejś spektakularnej zmiany nie zauważyłem.. działa tak, jak normalnie rano, gdy dzieciaki są w szkole.. heh zobaczymy wieczorem... na razie jestem zażenowany tym nagłaśnianiem i całymi tymi przenosinami... ogólnie wygląda to jak akcja jakiegoś forum warezowego dla dzieciaków, choć śmiem twierdzić, że takowi by to lepiej zrobili.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Godzio 12 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2008 http://allegro.pl/item295029907_www_nasza_dziewczyna_pl.html Padłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2008 lol, poznaj przeszłość swojej kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PeterSim 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2008 powiedz jaka str prohost na pewno nie nasza-cela.pl pewnie nasz-pobor.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2008 Peter? Nagłe zwiększenie zainteresowania naszym serwisem spowodowało iż serwer nie dał rady utrzymać takiego ruchu. Aktualnie serwis został przeniesiony na nowy serwer i wszystko powinno już działać tak jak należy. Za niedogodności spowodowane nie z naszej winy przepraszamy. ? ;) Prohost wymiata? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2008 Linux.. no ale jak na chama cisnęło tam od groma ludu, to wiesz.. heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2008 @linux Tu nie chodzi nawet o to czy serwer wytrzymuje tylko o to czy to się opłaca trzymać - napewno nie na zwykłym koncie. To, że mocny sprzęt jest to nie znaczy, że nie wyprosimy. 5% limit cpu na konto jest nie bez powodu. I najprawdopodobniej tak zrobimy. Takie serwisy które mają taką reklamę na całą polskę to się na dedyki nadają tylko. Samo to, że tyle ludzi wczoraj "zaatakowało" jest podstawą do zawieszenia takiego konta - ale nie chcieliśmy żeby właściciele stracili na tym jakby była niedostępna - takiej reklamy nie da się kupić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2008 http://allegro.pl/item295029907_www_nasza_dziewczyna_pl.html Padłem Cienkie ! Czytacie blog antyweb.pl ? Kiedyś napisał o "pokaż swoje cycki pl", ale to i tak nic! Nie chce podać gotowego linka do jednej takiej strony, ponieważ to już wykracza poza granice "smaczności" na forum WHT, ale jak zobaczycie do czego ludzie sa zdolni... . http://polskiblogger.pl/startupy-porazka-roku-2007.html i 2 komentarz od góry przeczytajcie :] (UWAGA! Tylko powyżej 21 lat!) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2008 pewnie nasz-pobor.pl Dokładnie Strona tworzona przez 17 latka z technikum informatycznego. Prohost podobno w poranku tvn w niedziele będzie jeszcze jedna reklama tej strony, więc lepiej się przygotujcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2008 Cienkie !Czytacie blog antyweb.pl ? Kiedyś napisał o "pokaż swoje cycki pl", ale to i tak nic! Nie chce podać gotowego linka do jednej takiej strony, ponieważ to już wykracza poza granice "smaczności" na forum WHT, ale jak zobaczycie do czego ludzie sa zdolni... . http://polskiblogger.pl/startupy-porazka-roku-2007.html i 2 komentarz od góry przeczytajcie :] (UWAGA! Tylko powyżej 21 lat!) Tak ładnie podawać linka do mojego komentarza A na serio jak trafiłem na tamtego bloga (nie polskiblogger.pl tylko tego z tamtego komentarza) to spadłem z krzesła i rozlałem kawę na klawiaturę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2008 jak tam n-k.pl ? :] Bo mi w ogóle nie chodzi. W starej serwerowni stronka chodziła, raz na jakiś czas Pan Gąbka wyskoczył... teraz biała strona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Godzio 12 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2008 Działa ale powoooliii jak cholera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2008 lol przebije was na byla.pl jest reklama http://www.z***.us/ czyli mamy kandydata na pierwsze miejsce w 2008 roku xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartek24m 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2008 zarekjestrowalem sie na nasza-klasa.pl sam niemoge sobie wyobrazic jak szybko oni się wypromowali bylem jakims tam 6,100,000 użytkownikiem to sie w głowie niemiesci ile oni na reklamach zarabiają nawet jak mają 10 serwerów najlepszych intel xeron za 3000 zł to jest to kropka w morzu dochodów... pomysl sciagniety z amerykanskiego serwisu tez jak n-k.pl przyznam sie ze zazdroszcze poniekat autorom serwisu ze w ciagu 1 roku zostali milionerami i przebili nawet allegro czy portale takie jak wp, czy onet dowodzi to jednemu nie liczy sie pokaźna reklama lecz pomysł ! to ze internet jest juz za***iscie zapchany wszytkim nie ogranicza mozliwosci nowym witrynom powoli juz domeny krotkie a zwiezle nie są juz tak znaczace jak ich funkcjonalność Pozdrawiam i zycze takich dobrych inwestycji jak n-k.pl ktora dlamnie zasluguje na debiut roku 2007 ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2008 dla mnie to mieli bardzo wielkiego farta i tyle ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiceMan 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2008 http://www.alexa.com/site/ds/top_sites?cc=...y&lang=none ciekawy ranking niby n-k na 4 miejscu BTW działa całkiem całkiem kolo 1-2 w nocy Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartek24m 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2008 o 4 - 5 w nocy nie działa w ogole ehhh widac ze serwis załozony przez amatorów.... swoja drogą bym wprowadził oplate za rejestracje gdybym nie mogl sobie poradzic z stale rosnaca liczba uzytkowników... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiceMan 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2008 Ja była by opłata to by nikt sie nie rejestrował nawet symboliczna.... Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2008 niceman, zauwazajac ze srednia wieku nie jest 10-15 lat tylko o wiele wyzsza nie zgodze sie z toba przy takim PR mogliby to wprowadzic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2008 Pewnie, że mieli farta.. w Polsce taki sukces, w taki sposób? Naprawdę niesamowite i nieczęste w tym !@($_&!_($*!# kraju.. Ciekawe tylko, czy przez te swoje serwery wszystko zaprzepaszczą.. na razie ich teksty, że "nasza klasa przyspiesza" mają tyle prawdy, co artykuły na WP i Onecie, że niby pensje rosną i bezrobocie spada.. jakaś taka chora propaganda (czyżby nowa cecha polskiego biznesu, za przykładem rządu?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2008 @juvento - zapodaj linka bo jeszcze nie widziałem takich postów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nginxq 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2008 http://testerzy.nazwa.pl/zlastrona/zlastronafestiwal.html & http://www.tvn24.pl/0,1535393,wiadomosc.html ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2008 dla tych co nei maja rss'a na bashu <db> przegladajac nasza-klasa.pl przypominaja mi sie stare dobre czasy... <xcx> no mi tez B) podstawówka, gimnazjum itd... ci wszyscy ludzie, ci znajomi <db> mi nie o to chodzi... ta strona dziala mi jakbym mial modem 56kbps... i pakiet 30 godzin... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nginxq 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2008 Widać, że chyba nie przenoszą się do Poznania, przynajmniej tak mi się wydaje, gdyż szybkość ładowania stron zwiększyła się, a tym samym wystarczy spojrzeć daemon:/tmp# host static.nasza-klasa.pl static.nasza-klasa.pl A 89.149.244.95 static.nasza-klasa.pl A 89.149.244.100 static.nasza-klasa.pl A 89.149.244.104 static.nasza-klasa.pl A 89.149.244.106 static.nasza-klasa.pl A 89.149.244.114 static.nasza-klasa.pl A 89.149.244.118 static.nasza-klasa.pl A 89.149.244.119 static.nasza-klasa.pl A 89.149.244.120 static.nasza-klasa.pl A 89.149.244.121 static.nasza-klasa.pl A 89.149.244.122 static.nasza-klasa.pl A 89.149.244.149 static.nasza-klasa.pl A 89.149.244.150 static.nasza-klasa.pl A 89.149.244.151 static.nasza-klasa.pl A 89.149.244.152 static.nasza-klasa.pl A 89.149.244.154 static.nasza-klasa.pl A 89.149.244.155 static.nasza-klasa.pl A 78.131.193.194 static.nasza-klasa.pl A 89.149.196.230 static.nasza-klasa.pl A 89.149.241.211 static.nasza-klasa.pl A 89.149.242.136 static.nasza-klasa.pl A 89.149.242.172 zrobili sobie zapewne load balancer`a... no nic, biedny Netdirekt ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach