GigiOriol 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2005 Od dwóch lat jestem właścicielem domeny .com Ostatnio sprawdzając swoją domenę na whois.sc zobaczyłem, że zajęta jest również domena .info o tej samej nazwie. Paradoksalnie właścicielem jestem ja, są tam wpisane moje dane kontaktowe i mój e-mail. Nic nie wiem o tej domenie, napewno jej nie rejestrowałem. Jak to wytłumaczyć ? Z kim mogę się kontaktować w tej sprawie. Skoro jestem właścicielem to mam prawo z niem korzystać Domain ID:D*******-LRMSDomain Name:*************.INFO Created On:29-Sep-2004 15:56:17 UTC Expiration Date:29-Sep-2005 15:56:17 UTC Sponsoring Registrar:R280-LRMS Status:ACTIVE Status:OK Registrant ID:C**********-LRMS Registrant Name:********** Registrant Street1:************** Registrant City:************* Registrant Postal Code:************* Registrant Country:PL Registrant Email: Admin ID:C**********-LRMS Admin Name:************* Admin Street1:ul.*************** Admin City:************** Admin Postal Code:**************** Admin Country:PL Admin Email: Billing ID:C*********-LRMS Billing Name:************** Billing Street1:ul.***************** Billing City:********** Billing Postal Code:************* Billing Country:PL Billing Email: Tech ID:C*********-LRMS Tech Name:********* Tech Street1:ul.************ Tech City:*********** Tech Postal Code:************* Tech Country:PL Tech Email: Name Server:DNS1.NAME-SERVICES.COM Name Server:DNS2.NAME-SERVICES.COM Name Server:DNS3.NAME-SERVICES.COM Name Server:DNS4.NAME-SERVICES.COM Name Server:DNS5.NAME-SERVICES.COM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2005 Moze to ktoras z tych "madrych" firm rejestrujacych domeny i dostaniesz za pare dni maila, ze zeby oszczedzic Ci trudu znalezli wolna domene taka jak Twoja w innym tld i z checia odsprzedadza ja Tobie za 500% ceny nowej rejestracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach