Martio 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2007 Posiadam hosting na "dreamhost.com" zakupiony z rabatem w planie "My Crazy Domain Insane". Jako, że byłem zadowolony z ich usług, kiedy pojawiła sie urodzinowa promocja zakupiłem jeszcze jeden host, również z rabatem. Leżał sobie jakieś 2-3 miesiące aż do dzisiaj, kiedy planowałem go użyć. Kiedy próbowałem przypisać własną domenę "*.com", to pojawił się problem i komunikat, że mam zakupić pełnopłatny host... Czy to oznacza, że w drugim hoście, który posiadam, nie mogę przypisywać własnych domen pomimo, że podczas rejestracji w specyfikacji było podanie, że można utrzymywać nieograniczoną ilość domen? Bardzo proszę o poradę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2007 Hi. Jeżeli kupiłeś 2 konta z rabatem na te same dane to ich pokrótce oszukałeś bo mają zastrzeżone w regulaminie takie zachowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martio 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2007 Hi. Jeżeli kupiłeś 2 konta z rabatem na te same dane to ich pokrótce oszukałeś bo mają zastrzeżone w regulaminie takie zachowanie Czy można przenieść konto na inna osobę, by zachowała się płatność i było to zgodne z regulaminem, aby w pełni cieszyć się kontem? Próbowałem podając w moim profilu inne dane, ale nie pomogło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skx 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2007 Czy można przenieść konto na inna osobę, by zachowała się płatność i było to zgodne z regulaminem, aby w pełni cieszyć się kontem? Próbowałem podając w moim profilu inne dane, ale nie pomogło... To na nic, nie kombinuj, tylko po prostu im zapłać. Nie można uzywać domeny, która już raz się u nich pojawiła na koncie kupionym z rabatem. Nieważne do kogo należy to konto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2008 @skx - skąd masz takie info dotyczące tego, że śledzą do którego konta należy domena, i nie można jej przypisywać do innych kont, itp? Wiem, że nie można brać więcej, niż raz hostingu w promocji (z upustem), ale nie słyszałem o tej sprawie z domeną... . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2008 No jakoś muszą sprawdzać wiarygodność osób zamawiających te konta z rabatem innaczej by było 2k kowalskich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach